Αντώνης Βασιλόπουλος: Πίνουμε ’’σκυλίσιο’’ νερό στο Λυγιά… Καλύτερα να γίνει ευθανασία στα σκυλιά παρά να ζουν σε αυτές τις άθλιες συνθήκες.(Video)

 Ο πρόεδρος της κοινότητας Λυγιά καταγγέλλει την Δημοτική αρχή για αδιαφορία και τονίζει πως ο χώρος φιλοξενίας των ζώων στο  Νεόκαστρο  δεν είναι νόμιμος και δεν έχει περιβαντολογική μελέτη, έχει κατασκευαστεί πάνω  από τον αγωγό ύδρευσης που αυτή την στιγμή είναι σπασμένος  και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης των κατοίκων  από τις ακαθαρσίες  των ζώων. Τόνισε πως ο Λυγιάς που δεν αντιμετώπιζε ποτέ πρόβλημα με το νερό και τώρα πλέον πίνει νερό  μολυσμένο. Όσο για την φιλοξενία των ζώων είπε πως καλύτερα να γίνει ευθανασία παρά να στοιβάζουν τα ζώα σε αυτό το χώρο κάτω από άθλιες συνθήκες. Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βασιλόπουλου.

..........



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γιατί να μην γίνει ευθανασία σε αυτούς που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση;
    Γιατί ο Δήμος επί χρόνια, δεν φροντίζει με μεταφορικό μέσον & ανθρώπινο δυναμικό, για την στείρωση των ζώων;
    Γιατί ο Δήμος για το θέμα, έχει διαθέσει λιγότερα χρήματα για την ιστοσελίδα του η και για τις στολές των δημοτικών “αστυνομικών”, την αποτελεσματικότητα των οποίων την βλέπουμε καθημερινά, στο μποτιλιάρισμα & την αδυναμία στροφής των λεωφορείων;

    Συγχαρητήρια κύριε Βασιλόπουλε. Γνωστές και οι “παρεμβάσεις” και εμμονή σας στο θέμα καιρό τώρα.
    Προτείνω επισης να γίνει ευθανασία σε αρρώστους, άστεγους, ξένους και γενικότερα όσους δημιουργούν πρόβλημα στον καθωσπρεπισμό σας.
    Η ανθρωπιά σας, ειναι μεγαλειώδης & συγκινητική, ειλικρινά.
    Το αν δεν είχε ποτέ -όπως αναφέρετε- προβλήματα η περιοχή με το νερό, μόνο γέλωτα προκαλεί.
    Και το αν αυτός ο αγωγός που λέτε, είναι ενεργός η όχι (εδώ & χρόνια), αποτελεί κάτι ενδιαφέρον για όλα τα λεγόμενα, επί του θέματος:
    Δεν μας νοιαζουν τα πολιτικά/δημοτικά σας παιχνιδια που στο φινάλε αποσκοπουν στο δικό σας όφελος & σε αυτό των όσων θέλουν να (ξανά) σώσουν την πόλη.

    Το Δασαρχείο έχει παραχωρήσει χώρο. Γιατί λοιπόν ο Δήμος δεν θέλει να τα πάει εκεί;
    Γιατί ο Δήμος παρουσιάζει σαν λυση μοναδική να ελευθερώσει μέσα στην πόλη τα 120-130 σκυλιά που είναι εκεί & με δικά τους χρήματα συντηρούν εδώ και 9 χρόνια ελάχιστοι ιδιώτες;
    ΓΙΑΤΙ;;;;;

  2. Κύριε Βασιλόπουλε, κύριε Μπουλε, πρώην και νυν “σωτήρες”, δεν έχετε καταλάβει πως δεν απευθυνόσαστε μόνο σε γιαγιάδες και παππούδες;
    Δεν έχετε καταλάβει πως για εμάς είσαστε ΟΛΟΙ ίδιοι;
    Λύστε το παρακάτω. Είναι η γνώμη των νέων ανθρώπων της πόλης:
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4484714_700b.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...