Αντώνης Δελημάρης: Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους.

Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια και πλέον ενασχόλησης μου στα διοικητικά  της αγαπημένης μου ομάδας Α.Ε. Τρικόρφου ,από την θέση του προέδρου ή μέλους του Διοικητικού συμβουλίου  αποχωρώ από τα διοικητικά της ομάδας.

Η αποχώρηση μου είναι καθαρά για προσωπικούς λόγους, πιστεύω το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας να πράξει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για τον αθλητισμό στην περιοχή γενικότερα. Θα ήθελα πρώτα από όλους να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που τόσα χρόνια συνεργάστηκα άψογα  στα διοικητικά της ομάδας  και καταφέραμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που βρίσκετε σήμερα, στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού την Α 1 ΕΠΣΝΑ πάντοτε είχα και είχαμε όλοι μας σαν οδηγό το εμείς και όχι το εγώ.

Επίσης  να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές  που πέρασαν από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι τους πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα βάζοντας όλοι ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα αυτής της ομάδας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την ομάδα και συνεχίζουν να είναι κοντά στην ομάδα και σε όλους τους φίλους που βοήθησαν υλικά την ομάδα μας. Κρατάω τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα μ την ομάδα. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα όταν και όσο μπορώ.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Αντώνης Δελημάρης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...