Αντώνης Κανάκης: “Γιατί αφήνω το Ράδιο Αρβύλα!”

Αντώνης Κανάκης:
“Πόσο πρόβλημα πρέπει να έχεις για να τα βάζεις με ένα τραγούδι;”
Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars, ο άκρως περιζήτητος Αντώνης Κανάκης. Δύο χρόνια ύστερα από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη, ο Αντώνης παραχώρησε μια ακόμα συνέντευξη στην δημοφιλή εκπομπή  του MTV Greece και στον Γιώργο, δίνοντας απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Ο Μr “Ράδιο Αρβύλα” σε μία μοναδική εξομολόγηση και με καυστικό χιούμορ σχολιάζει τις κατηγορίες που έχει δεχτεί για το τραγούδι που έγραψε, το ταξίδι του στην Αφρική με την Action Aid, την “απόλυτη ξεφτίλα” των πολιτικών αλλά και τον έρωτα στη ζωή του. Τέλος αποκαλύπτει για ποιο λόγο είναι έτοιμος να αφήσει το Ράδιο Αρβύλα στο απόγειο της δόξας του προκαλώντας σίγουρα “πονοκέφαλο” στον Γιάννη Λάτσιο!

“Πόσο πρόβλημα πρέπει να έχεις για να τα βάζεις με ένα τραγούδι;”

Η μουσική είναι μια προσωπική έκφραση. Εγώ συνειδητά έκανα ένα κομμάτι που ήξερα ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους σ΄ αυτή τη χώρα. Κάποιος που δεν ακούει αυτού του είδους τη μουσική είναι λογικό να μην του αρέσει.

Στην Ελλάδα αλλά και σ’ όλο τον κόσμο, ο Ιησούς να έρθει και να πει το “Αγαπάτε Αλλήλους” θα τον κράζουν στο facebook.  Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι  ” haters”, οι δυτικές κυρίως κοινωνίες παράγουν ανθρώπους με θυμό με απωθημένα και το ίντερνετ είναι το κατάλληλο καταφύγιο γι αυτούς.

Πόσο πρόβλημα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να τα βάζει με ένα τραγούδι;  Τι είναι, ένα νομοσχέδιο που θα σου καταστρέψει τη ζωή;  Αν δε σου αρέσει,  αν δεν το καταλαβαίνεις, μην ασχολείσαι με αυτό!

Για το πολυσυζητημένο ταξίδι του στην Αφρική και τα αρνητικά σχόλια

Αυτό που με σόκαρε περισσότερο εκεί είναι ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα και η ζωή τους είναι πολύ σκληρή , είναι μέσα στην θετική ενέργεια, την  καλοσύνη και την αγάπη. Εγώ έκανα αυτή την αποστολή και δεν έχω εισπράξει τέτοιο θετικό οστικό κύμα από καμία άλλη δουλειά που έχω κάνει στην τηλεόραση. Βγήκαν πέντε ανόητοι και είπαν πέντε βλακείες… Γράφτηκαν τόσα καλά γι αυτό που έγινε και για το αποτέλεσμα που είχε το ντοκιμαντέρ και τη βοήθεια που δώσαμε όλοι οι Έλληνες σε αυτά τα παιδιά και το άρρωστο σύστημα επικεντρώνεται για μια ακόμα φορά στα αρνητικά σχόλια .

Στην Αφρική θα ξαναπάω μετά το καλοκαίρι στο μέρος που πήγα. Νιώθω την ανάγκη να ξαναβρεθώ εκεί.

“Υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα!”

Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα. Την εκπομπή την αγαπάω αλλά θα την άφηνα  για να κάνω μια ταινία. Δε θα το άφηνα  για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που  θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω την ταινία του χρόνου.

Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε Ράδιο Αρβύλα και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...