Αντώνης Κανάκης: “Σιχαίνομαι τη δήθεν κλάψα, προσωπικά η κρίση δεν με επηρέασε πολύ”

Αντώνης Κανάκης: “Σιχαίνομαι τη δήθεν κλάψα, προσωπικά η κρίση δεν με επηρέασε πολύ
Με αφορμή τη συγκλονιστική εμπειρία που αποκόμισε από την αποστολή του με την Action Aid στη Σιέρα Λεόνε, ο γνωστός παρουσιαστής  καταθέτει συναισθήματα, ενώ μιλάει και για τις αλλαγές στη ζωή του με την οικονομική κρίση, τα σχέδιά του για την τηλεόραση, τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη.
 Ο Αντώνης Κανάκης σε μια απολαυστική συνέντευξη στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος και στην Δέσποινα Καμπούρη και αποκαλεί μεταξύ άλλων τον εαυτό του “κορόιδο”!

-Κατά πόσο άλλαξε τη ζωή σου η οικονομική κρίση ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία; Ανήκεις και εσύ στους Έλληνες που “δεν έχουν καταφέρει να ταχτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι στο κράτος”;

“Έχω ξαναπεί, γιατί σιχαίνομαι τη δήθεν κλάψα, ότι προσωπικά η κρίση δεν με επηρέασε πολύ. Σχετικά με τις οφειλές μου προς το κράτος, ανήκω σε μια άλλη κατηγορία, αυτή του “κορόιδου”, γιατί δυστυχώς έτσι σε κάνει και νιώθεις πολλές φορές το ελληνικό κράτος, αφού πάντα τρέχω να πληρώσω τις οφειλές μου άμεσα”.

-Έχεις αποφασίσει αν θα συνεχίσεις του χρόνου την εκπομπή στον ANT1;

“Όχι, είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο”.

-Πρόσφατα, έκανες χιούμορ στην εκπομπή ζητώντας συγγνώμη από τον Γιάννη Λάτσιο επειδή μίλησες με πολύ… κολακευτικά σχόλια για την Ελένη Μενεγάκη. Είσαι η εξαίρεση από τους παρουσιαστές του ΑΝΤ1 που μπορεί να κάνει πλάκα με τον διευθυντή του καναλιού. Παίζει ρόλο η φιλία σας;

“Επρόκειτο για μια απλά χιουμοριστική μεν, άνευ σημασίας δε, στιγμή μιας εκπομπής, στην οποία κατά τα άλλα είχαμε πει, δείξει και σατιρίσει τα χίλια μύρια για πολλά και πολιτικά και κοινωνικά θέματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τον κόσμο, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε και ιδιαίτερα. Το χιούμορ αυτού του είδους είναι φανερά καλοπροαίρετο και light.  Όποιος έχει χιούμορ και καταλαβαίνει και όλα τα υπόλοιπα, είναι ανύπαρκτες διαστάσεις και διαστρεβλώσεις που απαιτούνται για να ταϊστεί το τέρας της λεγόμενης “lifestyle ενημέρωσης”.

-Ποια ήταν η πιο οδυνηρή εμπειρία που αποκόμισες από το ταξίδι σου στη Σιέρα Λεόνε;

“Ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου. Δεν υπήρχε καμιά οδυνηρή εμπειρία από το ταξίδι αυτό για μένα. Το αντίθετο. Ό,τι αποκόμισα μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Το οδυνηρό βέβαια ήταν να βλέπεις τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί, συνθήκες που ο κινηματογραφικός φακός δεν μπορεί να μεταφέρει επιτυχώς”.

-Πείνασες; Αρρώστησες; Κινδύνεψε η ζωή σου; Έκλαψες;

”Ναι, λίγο πείνασα. Ευτυχώς, δεν αρρώστησα, διότι πριν φύγω από την Ελλάδα είχα κάνει έξι εμβόλια. Δεν κινδύνεψε η ζωή μου. Έκλαψα όταν επέστρεψα πίσω…”

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...