Αντώνης Ρέμος: “Θεωρώ αστοχία του Νότη να χαρακτηρίσει υποκριτές όσους πιστεύουν στον Θεό”

Αντώνης Ρέμος:
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την προοπτική απόκτησης ενός παιδιού, την σχέση του με την θρησκεία και την δύσκολη οικονομική φάση που πέρασε.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό της Κύπρου δήλωσε, «Η Υβόννη είναι ένας μοναδικός άνθρωπος, υπέροχος χαρακτήρας και μια πολύ όμορφη γυναίκα, θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη μητέρα και εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα παιδί, ο γάμος θα έρθει διαδοχικά, αλλά δεν είναι ο στόχος».

Ο γνωστό ερμηνευτής βρέθηκε και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, μίλησε με πολύ συγκίνηση για την τεράστια επιτυχία που είχαν οι δυο συναυλίες που έκανε πρόσφατα στην Σερβία. Σημείωσε πως ο κόσμος τον υποδέχθηκε με αγάπη και συγκινήθηκε από το γεγονός ότι τραγουδούσαν στα ελληνικά αρκετά από τα τραγούδια του.

Αναφερόμενος στον Νότη Σφακιανάκη και στην αντιπαράθεση που είχαν είπε, «Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπός, με ωραία τραγούδια», αλλά πρόσθεσε, «Θεωρώ ότι ήταν αστοχία να χαρακτηρίσει υποκριτές όσους πιστεύουν στον Θεό».

Ο λαϊκός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην εκπομπή, τις άσχημες στιγμές που πέρασε λόγω των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών δηλώνοντας, «Για έναν χρόνο δεν με χωρούσε κρεβάτι, κοιμόμουνα στον καναπέ και δεν ήξερα όταν ξυπνήσω αν αντέχω να αντιμετωπίσω την επόμενη μέρα από την μεγάλη στενοχώρια που πέρασα».

Επίσης έδειξε στους παρουσιαστές τα δυο τατουάζ με τον Χριστό και την Παναγία που έχει στα μπράτσα του λέγοντας, «Είχα μια εσωτερική ανάγκη να τα κάνω γιατί τις δύσκολες στιγμές μου, τις πέρασα προσευχόμενος σε αυτή την δύναμη».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...