Αντώνης Σρόιτερ: «Προτιμώ τον τίτλο περιζήτητος δημοσιογράφος».

Αντώνης Σρόιτερ: «Προτιμώ τον τίτλο περιζήτητος δημοσιογράφος».
Προτιμώ τον τίτλο περιζήτητος δημοσιογράφος» δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο άνκορμαν του Alpha Αντώνης Σρόιτερ και μιλάει για την προσωπική του ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συνέντευξη στο περιοδικό Tv Box έδωσε ο Αντώνης Σρόιτερ και απαντάει για το πώς αισθάνεται όταν του αποδίδουν τον τίτλο «περιζήτητος εργένης»: «Αυτό είναι η λογική της σαχλαμάρας που συνοδεύει κάθε άνθρωπο που εκτίθεται στα μέσα ενημέρωσης. Κάνω ότι δεν τη βλέπω και ότι δεν την ακούω όλη αυτήν τη σαχλαμάρα γύρω μας.

Το να εκτίθεσαι και να διαβάζεις σχόλια είναι μέρος της δουλειάς μας, δεν μου αρέσει , αλλά δεν μπορώ και να μην το αποδεχτώ, γιατί συνοδεύει αυτό που λέγεται δημοσιότητα. Προτιμώ τον τίτλο περιζήτητος δημοσιογράφος. Θα προτιμήσω κάποια στιγμή να έχω αυτόν τον τίτλο».

Όσον αφορά την αντίδραση του όταν βλέπει την προσωπική του ζωή να δημοσιοποιείται και τα σχόλια που προκύπτουν, τονίζει: «Τα σχόλια που κινούνται στη λογική της σαχλαμάρας προτιμώ να τα αγνοώ».

Τέλος ο δημοσιογράφος δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να δημιουργήσει την δική του οικογένεια: «Η οικογένεια είναι νομίζω η αποστολή κάθε ανθρώπου, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και όταν η ζωή το φέρει έτσι. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον. Βλέπουμε…»

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...