Ανώμαλη προσγείωση για τον Παναιτωλικό…Φωτορεπορτάζ του αγώνα

Με το δεξί ήθελε ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός, αλλά… παραπάτησε και προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα της Β’ Εθνικής. Χωρίς να βάλουν οι παίκτες του τα πόδια τους στη φωτιά (εκτός λίγων εξαιρέσεων), χωρίς να μπορέσει να δείξει ότι έχει πλάνο και μπορεί να το εφαρμόσει στο παιχνίδι του, αναλώθηκε σε άσκοπη κατοχή μπάλας η οποία πολύ δύσκολα έφτανε στην αντίπαλη περιοχή. Έστω και με… γιόμες, όπως πολλές φορές επιχείρησε στο β’ ημίχρονο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι καμία τελική προσπάθειά του δεν ήταν εντός εστίας! Ούτε το πέναλτι που κέρδισε ο Καμαρά από τον Αναστασιάδη και εκτέλεσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι ο Φαβάλι στο 78’, στη μεγαλύτερη ευκαιρία που δόθηκε στους “κυανοκίτρινους” να πάρουν το ματς.
Η Καλλονή «χτύπησε» στην κόντρα στο 85’, με τον Μανούσο να ευστοχεί με σουτ μέσα από την περιοχή και να δίνει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Τέτοια εικόνα από πλευράς Παναιτωλικού, ούτε οι οπαδοί του περίμεναν, ούτε (όπως παραδέχτηκε στο τέλος) και ο Νίκος Καραγεωργίου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82′ Πασάς), Μύγας (56′ Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56′ Κουτσοσπύρος).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (80′ Τραορέ), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (91′ Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (83′ Χατζόπουλος), Καζάκης.

Χρ. Στούμπος

olatagoal.gr

...............



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...