Αν. Κοτσανάς: Γιατί κρύβεται και σιωπά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας στα δημοσιεύματα που φέρνουν το Αντίρριο ως πρώτο προορισμό για εγκατάσταση μεταναστών;

Με ανακοίνωση του ο Ανδρέας Κοτσανάς αναφέρεται στα δημοσιεύματα για την εγκατάσταση μεταναστών στο Αντίρριο και καταγγέλει οτι ο δήμαρχος Ναυπακτίας σιωπά μπροστά στα δημοσιευματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γιατί κρύβεται και σιωπά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας στα δημοσιεύματα που φέρνουν το Αντίρριο ως πρώτο προορισμό για εγκατάσταση μεταναστών;

Είναι απορίας άξιο πώς ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γκίζας μετά από τρεις ημέρες και ενώ είναι στον αέρα δημοσιεύματα που προκρίνουν ως 1η επιλογή το Αντίρριο για μετεγκατάσταση μεταναστών,να σιωπά εκκωφαντικά και μην έχει προβεί σε καμμία δημόσια δήλωση αλλά ούτε και να έχει λάβει πρωτοβουλίες αντίστοιχες με αυτές που έχουν πράξει άλλοι Δήμαρχοι ανά την Ελλάδα εμπλεκόμενοι στο δημοσίευμα (έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια, παραστάσεις στα Υπουργεία).
Επίσης γεννά απορίες η σημερινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ.Φαρμάκη στη Ναύπακτο καθώς και η απουσία της οποιασδήποτε κοινής δήλωσής τους για ένα καυτό θέμα που ταλανίζει όχι μόνο την τοπική κοινωνία,αλλά και όλη την Περιφέρεια.(Σημειωτέον ότι πριν δύο εβδομάδες ο κ.Φαρμάκης είχε συμμετάσχει σε σύσκεψη των Περιφερειαρχών με τον υπουργό κ Χρυσοχοΐδη με θέματα τη μετεγκατάσταση μεταναστών στην ενδοχώρα.
Ευελπιστούμε ότι η σιωπή δε θα είναι συνενοχή και κάνουμε δημόσια έκκληση προς τον κ.Δήμαρχο αλλά και τον Περιφερειάρχη να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες και τις ευθύνες που απαιτεί η περίσταση αλλά και η θεσμική τους θέση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...