Αν.Κοτσανάς:Η Ομοσπονδία έχει “χαλαρή μνήμη” και βάλλει αδιακρίτως κατά όλων των Δημοτικών παρατάξεων.

Στην ανακοίνωση (Δείτε εδώ) της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών απάντησε ο πρώην αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Πάμε Μπροστά» Ανδρέας Κοτσανάς  και στα όσα αναφέρονται σε αυτή για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής και την στάση που επέλεξαν να κρατήσουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ο κ. Κοτσανάς αναφέρει τις παρεμβάσεις του ίδιου και της παράταξης του και εγκαλεί την Ομοσπονδία λέγοντας ότι έχει «χαλαρή μνήμη» προσπαθόντας να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες της αναλογούν από την αδικαιολογήτως όπως αναφέρει καθυστερημένη παρέμβαση για τα κακώς κείμενα του έργου και  βάλει αδιακρίτως κατά όλων των Δημοτικών παρατάξεων.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Διαβάζοντας τη σημερινή ανακοίνωση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπάκτου προς τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τη μη πρόοδο των εργασιών στο έργο της Ανάπλασης, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι γίνεται συνολική αναφορά για σιωπή και αδράνεια όλων των Δημοτικών παρατάξεων.

Σεβόμενοι απολύτως το ΔΣ της Ομοσπονδίας και την ανακοίνωση τους κρίνουμε σκόπιμο για την αποκατάσταση της αλήθειας να παραθέσουμε μια σειρά από ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η παράταξη μας όλο αυτό το διάστημα και έχουν σχέση με το έργο της Ανάπλασης. 1.Εισάγαμε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα ως μοναδικό σε μια χρονική στιγμή που υπήρχαν μόνο ενδείξεις για το πώς θα εξελιχθεί το έργο.

2.Υποβάλαμε τρεις επίκαιρες ερωτήσεις σε προγενέστερα Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με την καθυστέρηση του έργου της Ανάπλασης 3.’Εχουμε ανεβάσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δυο βίντεο από το χώρο της Ανάπλασης με 10.000 συνολικές προβολές.

4.’Εχουμε παραθέσει στη δημοσιότητα δεκάδες φωτογραφίες για την πρόοδο του έργου.

5.Προτού ξεκινήσει η Ανάπλαση προβλέψαμε και φέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την απαλλαγή των Δημοτικών τελών σε ποσοστό 80% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται από την πλατεία Φαρμάκη έως την πλατεία Λιμένος, απόφαση η οποία όταν λήφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν πίστευε ότι θα επικυρωθει, κάτι τελικά που έγινε και είναι σε ισχύ για οσο διάστημα διαρκεί το έργο της Ανάπλασης.

Τέλος με την ανακοίνωση της η Ομοσπονδία δείχνει ότι έχει “χαλαρή μνήμη” και προσπαθώντας να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες της αναλογούν απο την αδικαιολογήτως μέχρι σήμερα καθυστερημένη παρέμβασή της για τα κακώς κείμενα του έργου βάλλει αδιακρίτως κατά όλων των Δημοτικών παρατάξεων”.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...