Αν Χάθαγουεϊ: “Γιατί απαρνήθηκα το Valentino φόρεμα στα Όσκαρ”

Αν Χάθαγουεϊ:
Έκπληξη προκάλεσε σε όσους είχαν διαβάσει νωρίτερα την ανακοίνωση του οίκου Valentino, η εμφάνιση της Αν Χάθαγουεϊ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με φόρεμα της Prada.

Ο οίκος Valentino είχε ανακοινώσει λίγες ώρες πριν ότι η Χάθαγουεϊ, όπως επίσης η Τζένιφερ Άνιστον και η Σάλι Φιλντ θα εμφανίζονταν με φορέματά του. Όμως, η Χάθαγουεϊ, η οποία τη βραδιά εκείνη βραβεύθηκε με Όσκαρ δευτέρου γυναικείου ρόλου, άλλαξε γνώμη, καθώς κάποια άλλη, η οποία επρόκειτο να παρευρεθεί στο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός, θα φορούσε ένα παρόμοιο φόρεμα με αυτό που σκόπευε αρχικά να φορέσει προς τιμήν του αγαπημένου της φίλου Valentino.

«Δεν ήξερα τι θα φορούσα μέχρι δύο ώρες πριν. Δοκίμασα πολλά φορέματα, αλλά στο τέλος αγάπησα την απλότητά του», δήλωσε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους, εξηγώντας το πώς κατέληξε στο απαλό ροζ Prada.

Στη συνέχεια, εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση της ηθοποιού, όπου ανέφερε: «Διαπίστωσα αργά το βράδυ του Σαββάτου ότι θα υπήρχε ένα φόρεμα στα Όσκαρ που θα έμοιαζε αρκετά με το Valentino που σκόπευα να φορέσω και έτσι αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους να αλλάξω τα σχέδιά μου».

Η Χάθαγουεϊ ανέφερε επίσης: «Παρόλο που λατρεύω το φόρεμα που φόρεσα, ήταν μία δύσκολη απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ανυπομονούσα τόσο πολύ να φορέσω το Valentino προς τιμήν της βαθειάς και ουσιώδους σχέσης που έχω με τον οίκο και με τον ίδιο τον Valentino. Λυπάμαι για όποια απογοήτευση προκάλεσα».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...