Απάντησε στον Μπερτομέου ο Βασιλακόπουλος!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε την εμφάνιση του και με γραπτή του δήλωση απάντησε στον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ντροπή που η ΕΟΚ δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ανέφερε ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα της λίγκας.

Αναλυτικά:

“Ο άνθρωπος που συνειδητά και επιδεικτικά επί σειρά ετών αγνοεί και υποτιμά τις Εθνικές Ομοσπονδίες και με τις ενέργειές του επιδιώκει την απαξίωσή τους, αίφνης τις θυμήθηκε επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα μιας λίγκας.

Ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων.

Ο άνθρωπος που απροκάλυπτα στόχευσε τις Εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, επιδιώκοντας με τους συνεργάτες του την υποβάθμιση των πρώτων και την συρρίκνωση ως και αφανισμό των δεύτερων χωρίς ίχνος ντροπής, τολμάει να εγκαλεί άλλους.

Ο άνθρωπος που βάζει τους αθλητές σε ανήθικα διλήμματα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες επειδή ορίζει αγώνες των ομάδων τους τις ίδιες ημέρες, μιλάει για εκβιασμούς και έλλειψη ελευθεριών.

Κύριε Μπερτομέου, δυστυχώς για εσάς, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κρείττον του λαλείν το σιγάν”.

ebasket.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...