Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε., αναγνωρισμένο σωματείο και μέλος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας, έχοντας ευθύνη για τους 150 και πλέον εργαζόμενους της επιχείρησης, αισθάνεται την υποχρέωση να απαντήσει σε όσα ανυπόστατα πράγματα αναγράφει το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 και που δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διερευνήσει ως όφειλε δεοντολογικά να κάνει, με το να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων πριν προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση.

  1. Η εταιρεία τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους της και έχει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις κατά ISO 22000:200 και HACCP.
  2. Το υποτιθέμενο «δουλεμπορικό γραφείο», όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, του MUHAMMAD SHAKHI, γνωρίζουμε ότι λειτουργεί νόμιμα. Οτιδήποτε άλλο αναγράφεται στην ανακοίνωση εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και είναι μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων που κατευθύνονται από συγκεκριμένα κέντρα.
  3. Η επιχείρηση του MUHAMMAD SHAKHI ξέρουμε ότι διαθέτει προσωπικό με ειδίκευση και τεχνογνωσία, εδρεύει στην πόλη των Ιωαννίνων και για περαιτέρω διερεύνηση αυτής της επιχείρησης, αρμόδιο είναι το εκεί εργατικό κέντρο και οι υπηρεσίες του νομού.
  4. Το τι κάνει ο κάθε εργαζόμενος μιας επιχείρησης στον ελεύθερο χρόνο του, δεν είναι θέμα που μπορεί να απασχολεί καμία εταιρεία.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Ναυπάκτου, έχοντας ως γνώμονα την άψογη εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας για τους εργαζόμενους και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτές τηρούνται στον μέγιστο βαθμό, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ανακοινώσεις από όπου και αν προέρχονται, που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό όφελος, δεν στέκονται στο πλαϊ των εργαζομένων, αλλά αντιθέτως μόνο κακό κάνουν αφού ότι γίνεται έχει ως μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και την εξυπηρέτηση προσωπικών, κομματικών ή άλλων συμφερόντων.

                                                       Για τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

                                        Ο Πρόεδρος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

                                  Μάνος Βιντζηλαίος                                  Βαγγέλης Ξυθάλης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...