Απάντηση Χοχτούλα για τα κολωνάκια: Συνειδητά ψεύτες ή έχουν άγνοια του τί υπέγραψαν οι ίδιοι;

Συνειδητά ψεύτες ή έχουν άγνοια του τί υπέγραψαν οι ίδιοι;

«Κρίμα και πάλι κρίμα. Αξίζαμε καλύτερη τύχη» ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η «Ενωτική Πρωτοβουλία», σχολιάζοντας την τοποθέτηση προστατευτικών στοιχείων (κολωνάκια) στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Και εδώ γεννάται το ερώτημα: Συνειδητά ψεύτες ή έχουν άγνοια του τί περιλαμβάνει η μελέτη που οι ίδιοι υπέγραψαν επί ημερών τους;

Παραθέτουμε το απόσπασμα οριζοντιογραφίας (φωτο 1) από την εγκεκριμένη μελέτη του έργου με τις απαραίτητες επεξηγηματικές σημειώσεις που υπάρχουν στο απόσπασμα αυτό.

Από τη μελέτη λοιπόν αυτή, που η ίδια η «Ενωτική Πρωτοβουλία» εκπόνησε και εγκρίθηκε από όλες τις Υπηρεσίες, προκύπτει ξεκάθαρα ότι, για το συγκεκριμένο σημείο, προβλέπεται να τοποθετηθούν τα συγκεκριμένα κολωνάκια, ενώ οι τσιμεντένιες μπάλες, βάσει της μελέτης, τοποθετούνται ως εγκεκριμένα στοιχεία μπροστά από το κτήριο «Ναυπακτία» (φωτο 3).

Οριζοντιογραφία για το σημείο (φωτο 1)

Επεξηγηματικές σημειώσεις για το σημείο όπου σε συνδυασμό με τη φωτο 1 γίνεται αναφορά για «Προστατευτικό στοιχείο πεζοδρομίου-χυτοσίδηρο κολωνάκι»  (φωτο 2)

Πού προβλέπονται οι τσιμεντένιες μπάλες (φωτο 3)

Τα τσιμεντένια παγκάκια, τέλος, στα οποία επίσης αναφέρεται η «Ενωτική Πρωτοβουλία» στην ανακοίνωσή της, βάσει των ίδιων σχεδιαγραμμάτων, ουδεμία σχέση έχουν με το σημείο.

Κατά συνέπεια είναι απορίας άξιο πώς η «Ενωτική Πρωτοβουλία» από τη μία λοιδορεί και μέμφεται τη μελέτη που ίδια εκπόνησε και από την άλλη αποκρύπτει τεχνηέντως τα πιο πάνω βασικά στοιχεία της μελέτης.

Την απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε «Συνειδητά ψεύτες ή έχουν άγνοια του τί υπέγραφαν», ας τη δώσει η κοινωνία έχοντας γνώση όλων των στοιχείων.

Ζαχαρίας Χοχτούλας

Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...