Απέρριψε την προσφυγή κατά της ΕΠΣ Αιτ/νιας το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.

Απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας την όποια είχαν καταθέσει οι ομάδες του ΑΟ Πενταλόφου, του Εθνικού Γουριάς καθώς και τα πρώην μελή της ένωσης κατά το παρελθόν Μιχάλης Χουλιάρας και Γιώργος Λαγούδης.

Το τοπικό ποδόσφαιρο πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα , τα προβλήματα που το ταλανίζουν είναι πολλά και μεγάλα και κυρίως οικονομικά , οι παρατεταμένες συγκρούσεις που καλά κρατούν ακόμη από τις περασμένες εκλογές και τα όσα ακούστηκαν μόνο κακό κάνουν. Χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση και όταν έρθει η ώρα των εκλογών ας δοθεί εκ νέου η “μάχη” για την νίκη. Ποτέ μας ως ιστοσελίδα δεν είπαμε την άποψη μας ούτε γίναμε δικαστές , όμως αυτό που κατά την γνώμη μας θέλουν όλοι είναι η κανονικότητα ούτως ώστε το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας να συνεχίσει να κάνει βήματα προς τα εμπρός΄.

Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την από 17/12/2019 απόφασή του ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση – προσφυγή των σωματείων ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ και των κ.κ. Χουλιάρα Μιχ. και Λαγούδη Γ. κατά της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...