Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μιούρα…

Ο Καζουγιόσι Μιούρα ο οποίος στις 26 Φεβρουαρίου θα κλείσει 55 χρόνια ζωής, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από δύο συλλόγους της τέταρτης κατηγορίας της χώρας.

Ο 55χρονος ο οποίος φέρει το παρατσούκλι «King Kazu», έχει αποκαλύψει πως θέλει να αγωνίζειται μέχρι τα 60 του. Αυτήν την στιγμή προπονείται με την ομάδα της Οσάκα και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δύο συλλόγους οι οποίοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικός. Μάλιστα στην μια Σουζούκα Πόιντ Γκέτερς προπονητής είναι ο αδελφός του.

«Δεν χάνω ποτέ το πάθος μου», εξηγεί ο Μιούρα, ο οποίος πέρυσι είχε ήδη βελτιώσει το ρεκόρ του ως ο γηραιότερος παίκτης της Ιαπωνίας στην J-League (D1) για την Γιοκοχάμα, αλλά έπαιξε μόνο ένα λεπτό και η ομάδα τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα (χωρίς υποβιβασμό).

Ο Μιούρα ξεκίνησε την καριέρα του το μακρινό 1986 στην Σάντος, ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες των  Τζένοα (Serie A),  Ζάγκρεμπ και της FC Σίδνεϊ, σημειώνοντας 222 γκολ σε 853 αγώνες.

Εχει σημειώσει 55 γκολ σε 89 ομάδες με την εθνική Ιαπωνίας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που συμμετείχε στο πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο το 1998 στη Γαλλία.

πηγη in.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...