Απίστευτη καταστροφή στη Μανίλα

Απίστευτη καταστροφή στη Μανίλα
Οι πλημμύρες οι οποίες πλήττουν την Μανίλα εδώ και τρεις ημέρες έχουν πλήξει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 21 ανθρώπους στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων και την περιφέρειά της, με τους κατοίκους των παραγκουπόλεων να είναι εκείνοι που επλήγησαν περισσότερο, σύμφωνα με ένα νέο απολογισμό ο οποίος δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα.

Η ένταση των βροχών του μουσώνα μειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης της Τετάρτης, αλλά το 60% ως 80% της πόλης παρέμενε κάτω από νερό και ο άσχημος καιρός αναμενόταν να συνεχιστεί όλη την ημέρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία και τις αρχές.

“Όλοι οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι”, είπε χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Μπενίτο Ράμος.

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 21 ανθρώπους στην πρωτεύουσα και τις κοντινές της επαρχίες, ανάμεσά τους εννιά μέλη της ίδιας οικογένειας που ζούσε σε μια παραγκούπολη στη βόρειο τμήμα της πόλης όπου τρία σπίτια θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη.

ΔΙΕΘΝΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...