Απίστευτο: Έπαθε αμνησία, ξέχασε τους πάντες και τελικά ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιο άντρα (Φωτογραφίες)

Η 19χρονη κοπέλα από το Tunbridge Wells της Αγγλίας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο εμπόδιο! Έπρεπε από την αρχή, να μάθει εκ νέου, όλη της τη ζωή! Τιυς γονείς της, τους συγγενείς της, τις φίλες της, τη σχέση της! 

Τους είχε όλους ξεχάσει! Δεν θυμόταν κανένα. 

Η Jessica είχε διαγνωστεί το 2010  με επιληψία του μετωπιαίου λοβού και υπέστη μια μεγάλη κρίση τον περασμένο Μάρτιο την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Παρόλο που όλοι ενήργησαν άμεσα, η νεαρή κοπέλα υπέστη σοβαρή απώλεια μνήμης. 

Η Jessica θυμάται τη στιγμή που απέτυχε να αναγνωρίσει την ίδια της τη μητέρα: 

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Μια στιγμιαία αμνησία ήταν κάτι φυσιολογικό για μένα μετά από τόσες επιληπτικές κρίσεις. Αλλά μια ώρα αργότερα, είδα μια γυναίκα να τρέχει προς το μέρος μου και δεν είχα ιδέα ποια ήταν. Ήταν η μαμά μου, και εγώ απλά δεν μπορούσα να την καταλάβω. Ο κόσμος μου κατέρρευσε εκείνη την ημέρα. Ήμουν αντιμέτωπη με αγνώστους που ισχυρίζονται ότι είναι οικογένεια, μου έλεγαν συνεχώς πράγματα για την ζωή μου, που όμως δεν σήμαιναν τίποτα για μένα. Δεν τα θυμόμουν». 

H κοπέλα μόνο αφότου είδε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες πειστηκε ότι τελικά οι »δύο άγνωστοι», η Lisa και ο Gary, ήταν οι γονείς της. 

Λίγο καιρό αργότερα, η Jessica αποφάσισε ότι ήταν η ώρα να «ασχοληθεί» και με τον φίλο της.   

«Η πρώτη φορά που τον είδα, ήταν δύσκολη για εμένα. Μισούσα να είμαι μαζί του. Ήταν ένας ξένος για μένα. Με πήγε υποτίθεται βόλτα στο αγαπημένο μας μέρος, αλλά εγώ δεν ήθελα καν να περπατώ δίπλα του. Όταν ο ίδιος κρατούσε το χέρι μου, εγώ το τράβαγα μακριά. Θα μπορούσε να φύγει μακριά μου, ήταν λογικό. Βλέποντας όμως πόσο παθιασμένος ήταν μαζί μου, αποφάσισα να δεχθώ να βγούμε ξανά ένα “πρώτο” ραντεβού». 

Η Jessica ακόμα ανησυχεί ότι το πρόβλημά της μπορεί να την οδηγήσει σε περαιτέρω απώλεια μνήμης, αλλά θέλει όλο αυτό να το αντιμετωπίζει όσο πιο καλα γίνεται. 

«Έχω ξάνα μια… φυσιολογική ζωή. Με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και φυσικά του φίλου μου, νιώθω σχεδόν όπως παλιά. Τον έχω ερωτευθεί από την αρχή και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα τον ξεχάσω ξανά. Το μόνο που θέλω είναι ν αγίνω καλά». 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...