Απίστευτο: Αγνοούμενοι από το 1942 βρέθηκαν νεκροί σε παγετώνα στις Άλπεις

Ο Marcelin και η Francine Dumoulin ένα ζευγάρι από την Ελβετία είχαν πάει να ταϊσουν τις αγελάδες τους όταν εξαφανίστηκαν στην περιοχή Valais στις Άλπεις και αγνοούνταν από το 1942.

Έκτοτε τα επτά παιδιά του ζευγαριού δεν σταμάτησαν να ψάχνουν του γονείς τους, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν άριστα διατηρημένα στον παγετώνα Tsanfleuron κοντά σε ένα τελεφερίκ, πάνω από το θέρετρο Les Diablerets σε υψόμετρο 2.615 μέτρων.

Η μικρότερη κόρη του άτυχου ζευγαριού, Marceline Udry-Dumoulin, είναι σήμερα 75 ετών και όπως δήλωσε η ίδια: «Ξοδέψαμε όλη μας τη ζωή αναζητώντας τους, χωρίς σταματημό. Σκεφτόμασταν ότι θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε την κηδεία που τους άξιζε μια μέρα. Μπορώ να πω ότι μετά από 75 χρόνια αναμονής, τα νέα αυτά μου προσφέρουν μια έντονη αίσθηση γαλήνης» Η ίδια συμπλήρωσε πως: «Στην κηδεία δεν θα φορέσω μαύρα. Νομίζω ότι το λευκό είναι πιο αρμόζον. Αντιπροσωπεύει την ελπίδα, την οποία δεν έχασα ποτέ μου».

Τα πτώματα ήταν ξαπλωμένα το ένα δίπλα στο άλλο με ρούχα που χρονολογούνται από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Τα υπάρχοντα τους βρέθηκαν άθικτα κοντά τους, όπως και έγγραφα ταυτοποίησης τους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/293219-Apisteyto-Agnooymenoi-apo-to-1942-brethekan-nekroi-se-pagetona-stis-Alpeis ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...