Απίστευτο: Απέκλεισαν ομάδα 8χρονης διότι… έμοιαζε με αγόρι

Απίστευτο και όμως… αληθινό αυτό που συνέβη την Κυριακή στην Ομάχα της Νεμπράσκα.

Οκτάχρονη κατηγορήθηκε ότι μοιάζει με αγόρι και… αποκλείστηκε από τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η… κοντοκουρεμένη Μιλάγκρος «Μιλι» Ερνάντες δέχτηκε επαίνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις Ολυμπιονίκες, Μία Χαμ και Αμπι Γουάμπαχ. Η ομάδα της Μίλι αποκλείστηκε την περασμένη Κυριακή από τον τελικό του τουρνουά της Ομαχα στη Νεμπράσκα, ακόμη κι όταν ο πατέρας της έδειξε τα έγγραφα ταυτότητας που πιστοποιούσαν το φύλο της.

Η υπόθεση πήρε μεγάλη διάσταση, παρά το γεγονός ότι οι αξιωματούχοι του τουρνουά απέδωσαν τον αποκλεισμό σε σφάλμα που υπήρχε στα έγγραφα της ομάδας. Αυτό που τους τράβηξε την προσοχή ήταν η διαμαρτυρία αθλήτριας της αντίπαλης ομάδας σχετικά με την εμφάνιση της Μίλι. Στη συνέχεια οι διοργανωτές έλεγξαν τα έντυπα κι επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο «Azzurri», όπου αγωνιζόταν η 8χρονη με την ομάδα «Achurros», λέγοντας ότι συμπεριλήφθηκε ως αγόρι.

Πριν η ομάδα της Μίλι εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, ειδοποιήθηκε για τον αποκλεισμό της. Ο πατέρας του κοριτσιού, Γκεράρντο Ερνάντες, είχε μαζί του την κάρτα ασφάλισης και διάφορα άλλα έγγραφα για τον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο, όπως δήλωσε οι υπεύθυνοι του τουρνουά δεν ενδιαφέρθηκαν να συζητήσουν μαζί του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/287300-Apisteyto-Apekleisan-omada-8chrones-dioti-emoiaze-me-agori ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...