Απίστευτο: Αρνήθηκε να πουλήσει τοστ σε πελάτη επειδή θα το έδινε σε άστεγο (Βίντεο)

Απίστευτο: Αρνήθηκε να πουλήσει τοστ σε πελάτη επειδή θα το έδινε σε άστεγο

Το περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο είναι άνω ποταμών.

Ο 40χρονος Αντριαν Πίνσετ, οπερατέρ στο επάγγελμα , αργά το βράδυ της Δευτέρας μπήκε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας καφέ ”Costa Coffee” στον σταθμό Γουάτερλου στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με έναν άστεγο άνδρα. Ηθελε να κεράσει κάτι στον άστεγο για να φάει και παρήγγειλε ένα τοστ και ένα αναψυκτικό.

Όπως ισχυρίζεται λοιπόν, ο οπερατέρ, μόλις ο υπάλληλος αντιλήφθηκε για ποιον προοριζόταν το γεύμα, αρνήθηκε να το δώσει, λέγοντας πως αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική του σταθμού του τραίνου και πως θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν το έκανε.

Ακόμα και όταν του είπε πως το τοστ ήταν για εκείνον, ο υπάλληλος και πάλι αρνήθηκε «’Είναι η πολιτική που έχει επιβάλει η ασφάλεια του σταθμού, όχι του μαγαζιού. Αν σας δώσω το γεύμα για τον άστεγο μπορεί να… συλληφθώ» φαίνεται να του είπε.

«Μα αυτό είναι εντελώς γελοίο» απάντησε ο Πίνσετ που δεν πίστευε στ’ αυτιά του. Ζήτησε να εξυπηρετηθεί από μια άλλη υπάλληλο που ήταν στο μαγαζί, που και αυτή όμως αρνήθηκε. Απηυδισμένος, ο πελάτης που τραβούσε όλη αυτή την ώρα βίντεο με το κινητό του, το ανέβασε στο facebook.

Οπως είπε ο διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους διήρκησε 4-5 λεπτά και όλο αυτό το διάστημα οι υπάλληλοι δεν έριξαν «ούτε μια ματιά» στον άστεγο.

Στο βίντεο ακούγεται ο μπαρίστα να του λέει: «Λυπάμαι πραγματικά κύριε, λυπάμαι πραγματικά» και ο 40χρονος να σχολιάζει ότι είναι «εξευτελιστικά» όσα έζησε.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/293262-Apisteyto-Arnetheke-na-poylesei-tost-se-pelate-epeide-tha-to-edine-se-astego-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...