Απίστευτο βίντεο: Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο… απαγάγει κάτι φωτεινό και εξαφανίζεται! (Βίντεο)

απαγωγη

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για ΑΤΙΑ και εξωγήινους. Ότι ερχόντουσαν στα αρχαία χρόνια και ότι μας επισκέπτονται ακόμα και σήμερα. Ζουν ανάμεσά μας ή από πάνω μας… Οι πιο πολλοί έχουμε διαβάσει για περιπτώσεις που άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν απαγάγει ανθρώπους ή ακόμα και ζώα. Πόσοι, όμως, από εμάς έχουμε δει μία τέτοια… απαγωγή;

Πραγματικά, ίσως είναι πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι σαν και αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί. Στις 2/11/2015, ένα λαμπερό αντικείμενο “στέκεται” και κάνει βόλτες κάπου στην Κάτω Νορμανδία της Γαλλίας, λες και περιμένει κάτι, σα να καιροφυλακτεί.

Αλλά, πραγματικά περιμένει κάτι…
Μετά από λίγη ώρα, όπως αναφέρει το periergaa, κάτι φωτεινό σηκώνεται από το έδαφος και πηγαίνει ανυπόμονα κατευθείαν στο λαμπερό ΑΤΙΑ που το περιμένει τόση ώρα -λες και το έχει συστήσει στο ραντεβού τους!

Λόγω απόστασης, δεν είναι σαφές αν αυτό που ανεβαίνει πηγαίνει με τη θέλησή του ή αν ο ιπτάμενος δίσκος που περιμένει ψηλά, το έλκει με κάποιο τρόπο και δια της βίας. Ούτε είναι σαφές του τι ακριβώς μπορεί να είναι η, κατά τα φαινόμενα, στενόμακρη μορφή που “ρουφιέται” από το UFO.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...