Απίστευτο βίντεο: Αναβάτης έπεσε από τη μοτοσυκλέτα, αλλά εκείνη συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της!

Η Northern Wheelies είναι μια ομάδα αναβατών επίδειξης, που φυσικά χρησιμοποιούν ειδικά διασκευασμένες μοτοσικλέτες για να κάνουν τις απίστευτες φιγούρες τους!

Ιδιαίτερα αίσθηση προκαλεί βίντεο στο οποίο καταγράφεται μία από τις μοτοσυκλέτες της ομάδα η οποία «αποφάσισε» να κάνει μία μεγάλη βόλτα μόνη της!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις μια μοτοσικλέτα να πετάει τον αναβάτη της στο έδαφος, να αποφεύγει ατάραχη τις… κλωτσιές και τις απέλπιδες προσπάθειες ενός άλλου αναβάτη να την σταματήσει και τελικά να πέφτει μόνο όταν ένα αυτοκίνητο σταματά την πορεία της.

Η μοτοσικλέτα είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Ωστόσο η συμπεριφορά της εξηγείται από το γεγονός ότι κάθε μοτοσικλέτα, όταν έχει μια δεδομένη ταχύτητα, λόγω του γυροσκοπικού φαινομένου διατηρεί την ισορροπία της!

Ο έτερος αναβάτης που προσπαθούσε με… κλωτσιές να την ρίξει, φυσικά και δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να πέσει ο ίδιος. Καθώς ο μόνο τρόπος να διαταραχτεί η ισορροπία της εν κινήσει, θα ήταν να στραφεί απότομα το τιμόνι αριστερά ή δεξιά ή να πατηθεί το εμπρός φρένο. Τελικά τη λύση έδωσε το αυτοκίνητο. Αλλιώς, θα την κυνηγούσαν μέχρι να τελειώσει η βενζίνη στο ντεπόζιτο, δηλαδή για περίπου 200 με 250 χιλιόμετρα!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...