Απίστευτο: Εντόπισαν “πέρασμα” στον Ερμή!! Πόρτα σε άλλο κόσμο;;; (Βίντεο)

Ερμής πόρτα

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια που ο Scott C Waring του UFO Sightings Daily παρατήρησε στην επιφάνεια του πλανήτη Ερμή κάτι που περιέγραψε ως “πόρτα”.

Ένα νέο βίντεο της NASA έρχεται να αμφισβητήσει την περίεργη θεωρία, με τους κυνηγούς εξωγήινων να ισχυρίζονται ότι πρόκειται για σκιά από γιγάντιο ορθογώνιο μονόλιθο. Η ανεξήγητη σκιά στον Ερμή, σύμφωνα με τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, προκαλείται από τεράστια δομή. Στο βίντεο που ανήρτησε ο χρήστης Secureforce10 φαίνεται μια μαύρη ορθογώνια δομή σε φωτογραφία της NASA από την επιφάνεια του Ερμή. Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται πως θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους είσοδος.

Στο βίντεο που ανέβασε ο κυνηγός εξωγήινων Tyler Glockner επισημαίνεται πως μπορεί να μην είναι πόρτα αλλά ένας τεράστιος ορθογώνιος μονόλιθος. “Το παρατήρησα πολύ καλά. Σε μένα είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για πόρτα, αλλά κάτι ακόμα πιο μαγευτικό. Είναι σκιά… από πού προέρχεται η σκιά; Αυτό φίλοι μου είναι ένα μεγάλο μακρύ ορθογώνιο αντικείμενο που υψώνεται πάνω από την επιφάνεια”.

Το 19λεπτο βίντεο έχει ήδη προβληθεί πάνω από 260.000 φορές. Στην αυθεντική φωτογραφία της NASA ο κρατήρας αριστερά από το κέντρο είναι περίπου 42 χιλιόμετρα σε διάμετρο. Σύμφωνα με τον Glockner, η γωνία της σκιάς σημαίνει ότι προκύπτει από δομή που στέκεται από πάνω, όπως αναφέρει το strange.

“Αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα πολύ ψηλό ορθογώνιο αντικείμενο που στέκεται πάνω από την επιφάνεια. Ό,τι κι αν είναι αυτό το αντικείμενο, πρέπει να είναι μίλια. Αλλά είναι δομή. Ξέρω πώς λειτουργούν οι σκιές καθώς και πώς αντιδρούν στο φως του ήλιου οι φυσικοί σχηματισμοί. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ορθογώνιο κτίριο. Η κορυφή και το μπροστινό του μέρος το χτυπά ο ήλιος και το πίσω τμήμα της κατασκευής είναι στο σκοτάδι και για αυτό έχουμε μια τόσο μακριά σκιά”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...