Απίστευτο: Η Αντζελίνα Τζολί έφαγε ταραντούλα! (Βίντεο)

Μπορεί για ορισμένες ομάδες ανθρώπων η ταραντούλα και άλλα έντομα να θεωρούνται εκλεκτοί μεζέδες αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους περισσότερους πολίτες του δυτικού κόσμου.

Ωστόσο, η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, αποφάσισε να δοκιμάσει κατά την επίσκεψή της στην Καμπότζη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “First they killed my father”.

ΕΙδικότεαρ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της παραχώρησε μία συνέντευξη στο BBC, στην οποία μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και τη μητρότητα.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης αποφάσισε να μιλήσει στη δημοσιογράφο για τα προτερήματα της εντομοφαγίας αλλά και να της μάθει πώς να μαγειρεύει ντόπιες σπεσιαλιτέ με…σκορπιούς, αράχνες και γρύλους!

Η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε πως “μυήθηκε” στην εντομοφαγία κατά την πρώτο της ταξίδι στην Καμπότζη, ενώ πρότεινε σε όσους την επιχειρήσουν να ξεκινήσουν τρώγοντας γρύλους και στη συνέχεια να δοκιμάσουν ταραντούλες (ευτυχώς που μας ενημέρωσε δηλαδή γιατί μας έτρεχαν τα σάλια και δεν ξέραμε από που να πρωτοξεκινήσουμε…).

“Στην αρχή βγάζεις τα σκληρά κομμάτια” λέει η Τζολί προσπαθώντας να μάθει στα παιδιά της πώς να μαγειρεύουν έντομα. “Σε καιρούς πολέμου οι άνθρωποι επέζησαν τρώγοντάς τα. Πιστεύω ήταν από πάντα κομμάτι της διατροφής μας” λέει χαρακτηριστικά. Σόταρε μάλιστα μια ταραντούλα στο τηγάνι, αφού πρώτα έβγαλε τα δηλητηριώδη της δόντια, ενώ στη συνέχεια πρότεινε στη δόλια τη δημοσιογράφο να τη μοιραστούν. Έδωσε, επίσης, στα παιδιά της να δοκιμάσουν σκορπιούς και τζιτζίκια, τα οποία, προς έκπληξη όλων, έγνεψαν καταφατικά όταν η μητέρα τους τα ρώτησε εάν τους άρεσαν.

Περί ορέξεως – κυριολεκτικά:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/272469-Apisteyto-E-Antzelina-Tzoli-ephage-tarantoyla-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...