Απίστευτο: Η διάσημη πινακίδα Hollywood έγινε Hollyweed δηλαδή …μαριχουάνα!

 Όταν ξύπνησαν την  Κυριακή το πρωί οι κάτοικοι  είδαν τη διάσημη πινακίδα ” Hollywood ” να έχει γίνει “Hollyweed”. Τα μεγάλα άσπρα γράμματα, τόσο ψηλά όσο ένα 4όροφο κτίριο, στο Όρος Λι, αναγέρθηκαν πρώτη φορά το 1923

Οι κάμερες  της πόλης δείχνουν πλάνα με  κάποιον άγνωστο ντυμένο στα μαύρα γύρω στις 3:00 π.μ. τοπικής ώρας (1:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).  Σύμφωνα με την αστυνομία αυτός είναι ο υπεύθυνος για την αλλαγή δύο γραμμάτων της πινακίδας “Hollywood” ώστε να εμφανίζεται η λέξη “weed”, όπως  αποκαλείται η κάνναβη στις ΗΠΑ.

Ο  λοχίας Ρόμπερτ Πάγιαν της αστυνομίας του Λος Άντζελες τόνισε ότι  ο άγνωστος τοποθέτησε ένα είδος μουσαμά πάνω από τα δύο “Ο” για να τα μετατρέψει σε “Ε”. Μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκαν   ύποπτοι, πρόσθεσε, αλλά εάν βρεθεί ο δράστης, θα αντιμετωπίσει την κατηγορία καταπάτησης, η οποία αποτελεί πλημμέλημα.

Στις 8 Νοεμβρίου  στην πολιτεία της Καλιφόρνιας επιτράπηκε η νόμιμη χρήση της μαριχουάνας από ενήλικες για λόγους αναψυχής. Παρότι η χρήση του ναρκωτικού παραμένει παράνομη σε ομοσπονδιακό επίπεδο, το αποτέλεσμα ανοίγει την πόρτα στην αναπτυσσόμενη εμπορική αγορά της κάνναβης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...