Απίστευτο: Μυστηριώδης «Φωτεινή Πύλη» Προκαλεί Τρόμο πάνω από Στρατιωτική Βάση! (Εικόνα & Βίντεο)

Απίστευτο: Μυστηριώδης «Φωτεινή Πύλη» Προκαλεί Τρόμο πάνω από Στρατιωτική Βάση! (Εικόνα & Βίντεο)

φωτεινή πύλη

Άλλη μια περίεργη πύλη, που πολλοί παρατηρητές συνδέουν με μη γήινη δραστηριότητα, προκάλεσε πρόσφατα τρόμο στους κατοίκους της Surf City στο Huntington Beach της Καλιφόρνιας, καθώς εκπέμπει ένα περίεργο φως στον νυχτερινό ουρανό πάνω από μια μεγάλης σημασίας στρατιωτική βάση με πυρηνικά όπλα.

Μια εξαιρετικά ισχυρή ακτίνα φωτός έλαμψε πρόσφατα παρουσία πολλών παρατηρητών στον νυχτερινό ουρανό της Καλιφόρνιας, οι οποίοι την περιέγραψαν ως «μια φωτεινή τρύπα στο μαύρο ύφασμα του νυχτερινού ουρανού». Η πηγή φωτός ήταν πάρα πολύ ισχυρή για να προερχόταν από ένα συμβατικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολλών κατοίκων που είδαν το φαινόμενο.

Στο επίμαχο σημείο όπου εμφανίστηκε η πηγή φωτός βρίσκεται μια σημαντική στρατιωτική βάση ειδικού οπλισμού για το πολεμικό ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το φαινόμενο τη μέρα αντικατοπτρίζει έναν σκούρο απειλητικό μαύρο κύβο, όμοιο με εκείνον που εντόπισαν οι κάτοικοι πάνω από μια άλλη στρατιωτική βάση, στο Ελ Πάσο στο Τέξας, τον οποίο και βιντεοσκόπησαν.

Κοντά στο Ελ Πάσο βρίσκεται η μυστική βάση του White Sands του στρατού των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει μεγάλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Η βάση στο White Sands ήταν το μέρος όπου στήθηκαν τα εργαστήρια για να αναπτύξει το πυρηνικό πρόγραμμα των ΗΠΑ ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ. Το πρόγραμμα είχε την κωδική ονομασία «Project Manhattan», με βάση το οποίο πυροδοτήθηκε η πρώτη ατομική βόμβα του κόσμου τον Ιούλιο του 1945.

Στο Huntington της Καλιφόρνιας μερικοί κάτοικοι είπαν ότι η δέσμη φωτός στον ουρανό φαινόταν «εξωγήινης προέλευσης» και σαν ένα είδος «πύλης προς ή από ένα άλλο σύμπαν».

Αλλοι όμως τόνισαν ότι στην παράκτια ζώνη δραστηριοποιείται το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, το οποίο και διατηρεί υπό την εποπτεία του τη ναυτική βάση όπου εκπαιδεύονται οι ειδικές μονάδες Seal. Ετσι τα φώτα μπορεί να προέρχονται από την εκτόξευση των πυραύλων Trident.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος εκπαίδευσης στο Seal Beach άνοιξε το 1944 και είναι επιφορτισμένος με τον οπλισμό του στόλου του Ειρηνικού των ΗΠΑ. Επίσης στον χώρο εκπαίδευσης γίνονται δοκιμές νέων υπερόπλων!

Ορισμένοι παρατηρητές υποστήριξαν ότι η παράξενη ισχυρή δέσμη φωτός μπορεί να ήταν κάποιο είδος του νέου οπλικού συστήματος.

Μυστηριώδης «Φωτεινή Πύλη» Άνοιξε πάνω από Στρατιωτική Βάση και Προκαλεί Τρόμο (video)
Καρέ από το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο

Το βίντεο

Ο ερευνητής G. Tyler, μέλος της ερευνητικής ομάδας με την ονομασία Secure Team 10, υποστηρίζει ότι το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από έναν άνθρωπο ονόματι «Michael». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κόσμος που είδε το βίντεο και βγήκε στον δρόμο στις 5.30 π.μ. εντόπισε όντως το φως.

Ο G. Tyler προσθέτει ότι ο «Michael» είπε ότι το φως «φαινόταν κυριολεκτικά σαν μια πύλη, ένα άνοιγμα χωρίς εξήγηση στον ουρανό, όπου υπήρχε αυτό το παράξενο φως που εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά και εκπέμπει τη δέσμη του κατευθείαν κάτω προς τη Γη». Τι μπορεί να συνέβη στ’ αλήθεια;

Αν ήταν ένα αεροπλάνο ή παρόμοιο πτητικό αντικείμενο, αυτό θα βρισκόταν εκεί όπου συνηθίζουν τα αεροσκάφη να πετούν και θα είχε κίνηση 400 έως 600 μίλια ανά ώρα, αλλά, όπως όλοι διαπίστωσαν, κανείς δεν κατέγραψε την παραμικρή κίνηση, καθώς αυτό το αντικείμενο (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι) απλά στεκόταν εκεί, όπως αναφέρει το diadrastika.

Είναι δυνατόν αυτό να είναι ένα είδος πύλης; Ή μήπως πρόκειται για κάποιου είδους άγνωστο σκάφος επάνω στα σύννεφα, που έχει ένα τόσο ισχυρό φως στο κάτω μέρος του και αυτό δεν έρχεται απλά κατευθείαν κάτω προς τη Γη, αλλά μπορεί να διαπερνά τα σύννεφα;

Όπως και να έχει, το φαινόμενο εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στην κατηγορία του ανεξήγητου!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/275231-Apisteyto-Mysteriodes-PHoteine-Pyle-Prokalei-Tromo-pano-apo-Stratiotike-Base-Eikona-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...