Σύμφωνα με ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Party FM, ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκινά από τις 12 Ιουνίου ραδιοφωνική εκπομπή, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται. Για άλλη μια φορά λοιπόν, φαίνεται πως ο παρουσιαστής επιθυμεί να ρίξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ με τις ανακοινώσεις περί ραδιοφωνικής εκπομπής παίζει και με τη δικαιοσύνη και με το τι θεωρείται νόμιμο, καθώς τέτοιου είδους εκπομπές δεν υφίστανται εντός των ορίων που θεσπίζονται από τον νόμο.

Η εκπομπή θα διαρκεί δύο ώρες (14:15-16:15) και θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, ενώ, όπως είπαν στο zougla.gr υπάλληλοι σωφρονιστικών ιδρυμάτων, κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται όχι για δύο ώρες, αλλά ούτε για ένα λεπτό.

Όπως αναφέρουν υπάλληλοι φυλακών της Ελλάδας στο zougla.gr, ο μόνος τρόπος με τον οποίον ο Μένιος Φουρθιώτης, και ο κάθε κρατούμενος φυσικά, θα μπορούσε να μεταδώσει την εκπομπή του μέσα από ένα σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο κρατείται, θα ήταν να παρανομήσει.  

«Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε. Σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα… Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς» αναφέρει ο Party FM στο Facebook. Μένει μόνο να δούμε αν τα λόγια του σταθμού θα γίνουν πράξη και αν θα συμβιβαστεί τελικά με τον… εύκολο δρόμο, αυτόν της συμμόρφωσης με τον νόμο δηλαδή…

zougla.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...