Απίστευτο: Χάρισαν φουσκωτή κούκλα του σεξ στον Υπουργό Οικονομικών της Χιλής (Φωτογραφίες)

Πλατιά χαμόγελα αμηχανίας προκάλεσε το δώρο που επεφύλαξε μια από τις πλέον γνωστές επιχειρηματικές ενώσεις της Χιλής στον Υπουργό Οικονομικών της χώρας.

Ο λόγος για μια φουσκωτή κούκλα,που προκάλεσε το πλατύ χαμόγελο του υπουργού κατά την παραλαβή του δώρου επί σκηνής στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ένωσης.

Η Ενωση Εξαγωγέων Asexma παραδοσιακά προσφέρει χιουμοριστικά δώρα σε επισήμους που παρευρίσκονται στο ετήσιο δείπνο που παραθέτει, αλλά το φουσκωτό σεξουαλικό βοήθημα που έδωσε στον υπουργό Οικονομικών Λουίς Σεσπέντες, με το σχόλιο ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να «διεγείρει την οικονομία» της γύρισε μπούμερανγκ.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν τον υπουργό Οικονομικών να χασκογελά κρατώντας την φουσκωτή κούκλα πραγματικού μεγέθους στην σκηνή, δίπλα σε άλλους άνδρες υπουργούς αγκαλιά με τα δώρα που έλαβαν, ανάμεσα τους μια ξανθιά περούκα που υποτίθεται ότι παρέπεμπε στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Ο αγώνας για σεβασμό των γυναικών αποτελεί την βασική αρχή των δύο κυβερνήσεων που έχω ηγηθεί», τόνισε με ανάρτηση της στο twitter η Μπασελέ, πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Χιλής. «Αυτό που συνέβη στο δείπνο της Asexma δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», πρόσθεσε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...