Απίστευτο: 14χρονη πέθανε από καρκίνο και ζήτησε να την… καταψύξουν

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

Μια 14χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της από καρκίνο είναι η πρώτη ανήλικη από τη Βρετανία που κέρδισε δικαστική άδεια να καταψυχθεί κρυογενετικά το σώμα της ώστε να επανέλθει στη ζωή όταν θα έχει βρεθεί θεραπεία, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Μου ζητήθηκε να εξηγήσω γιατί θέλω να ικανοποιηθεί αυτό το ασυνήθιστο αίτημά μου. Είμαι μόνο 14 ετών και δεν θέλω να πεθάνω αλλά ξέρω ότι αυτό θα συμβεί. Με το να διατηρηθώ κρυογενετικά έχω μια ελπίδα να θεραπευτώ και να ξυπνήσω εκατοντάδες χρόνια αργότερα» ανέφερε η 14χρονη σε ένα γράμμα που άφησε προς τους δικαστές και διαβάστηκε στο δικαστήριο.

1

«Δεν θέλω να με θάψουν. Θέλω να ζήσω και να ζήσω περισσότερο και πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να έχουν βρει μια θεραπεία για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχω και τότε να με ξυπνήσουν. Θα ήθελα να έχω αυτή την ευκαιρία. Αυτή είναι η επιθυμία μου» πρόσθεσε.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ότι η μητέρα της 14χρονης είναι η μόνη που μπορεί να αποφασίσει για την τύχη του σώματος του άτυχου κοριτσιού, η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ όπου καταψύχθηκε κρυογενετικά από μια εταιρεία έναντι του ποσού των 43.000 ευρώ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...