Απίστευτο: 20χρονη πουλάει την… παρθενιά της για να σώσει την οικογένειά της

Καθριν

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η απόφαση μίας 20χρονης να… βγάλει στο «σφυρί» της παρθενιά της.

Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός που ώθησε την νεαρή κοπέλα να λάβει αυτή την απόφαση.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι το κίνητρό της είναι η αγάπη…

Η 20χρονη Κάθριν Στόουν υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας μ’ έναν απ’ τους πιο γνωστούς οίκους ανοχής στη Νεβάδα. Όχι, όμως, για να πουλάει το κορμί της, αλλά κάτι που οι άλλες εργαζόμενες δεν μπορούν να προσφέρουν: την παρθενιά της.

Η κοπέλα δέχθηκε σκληρή κριτική από εκείνους που λένε ότι η πρώτη φορά μιας γυναίκας θα έπρεπε να είναι με κάποιον που αγαπά. Αλλά η νεαρή κοπέλα επιμένει ότι το κίνητρό της είναι η αγάπη…

«Ο κόσμος λέει ότι αυτό πρέπει να το κάνεις από αγάπη. Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, κι εγώ το κάνω επειδή αγαπώ την οικογένειά μου. Έτσι όπως έχει η οικονομική κατάσταση, μπορεί κανείς να με κατηγορήσει;»

Το σπίτι της αποτεφρώθηκε στη διάρκεια πυρκαϊάς πριν από δύο χρόνια κι αναγκάστηκε μαζί με την οικογένειά της να μείνουν στο κατεστραμμένο ακίνητο, αφού δεν το είχαν ασφαλίσει, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το CNN.

Μια διαφήμιση που είδε μια μέρα στο Facebook για έναν νόμιμο οίκο ανοχής της έδωσε να την ιδέα να το ψάξει. Έτσι ήρθε σε επαφή με τον Ντένις Χοφ, ιδιοκτήτη επτά απ’ τους 19 οίκους ανοχής στη Νεβάδα, που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας. Κι εκείνος συμφώνησε να προσφέρει την παρθενιά της κοπέλας σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα, υπό τον όρο πως θα πάρει το 50%.

Η 20χρονη μένει έκτοτε σ’ έναν από τους οίκους ανοχής του Χοφ. Κι όσο περιμένει να πουλήσει την παρθενιά της, προσφέρει «υπηρεσίες σε κυρίους που αναζητούν εμπειρίες», αλλά όχι σεξ (μασάζ, πάρτι, κι άλλες «αθώες» εμπειρίες ,όπως λέει η ίδια).

Μέχρι στιγμής, η υψηλότερη προσφορά που έχει δεχθεί είναι λίγο πάνω από τις 400.000 δολάρια. «Περιμένω έναν άνδρα με τον οποίο θα νιώσω μια σύνδεση , ώστε να είναι ξεχωριστή και για τους δυο μας η εμπειρία. Δεν είναι μόνο για τα λεφτά», λέει η κοπέλα.

Η Κάθριν, που ελπίζει να σπουδάσει νομική, σκοπεύει, όπως λέει, να συνεχίσει να δουλεύει για άλλα πέντε χρόνια στον οίκο ανοχής…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...