Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» σε πατρινούς που έκαναν άσκοπη βόλτα το Σάββατο

Εκατοντάδες Πατρινοί βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου για τον περίπατο και την γυμναστική τους στην παραλιακή οδό της πόλης.

Αυτό προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας που κάνει αυστηρούς ελέγχους. Χθες, Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στην Πάτρα, “έπεσαν” 82 πρόστιμα σε πολίτες ενώ συνολικά στη Δυτική Ελλάδα, σημειώθηακν 177 παραβάσεις.  Ένα κατάστημα που άνοιξε, παρά την απαγόρευση, δέχθηκε επίσης πρόστιμο για την παράβαση. 

Απογευματινή σαββατιάτικη βόλτα

Η Ηρώων Πολυτεχνείου, από την οδό Πέντε Πηγαδίων μέχρι και την οδό Κανελλοπούλου, γέμισε από κόσμο που με αφορμή και τον καλό καιρό αποφάσισαν να βγουν από το σπίτι για να ξεσκάσουν.

Το γεγονός προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της τοπικής Αστυνομίας. Στην περιοχή έφθασε περιπολικό  με τους αστυνομικούς, μέσω μεγαφώνων να ενημερώνουν τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Περιπολικό έκανε συνέχεια τη διαδρομή πέρα-δώθε, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν και τους σχετικούς ελέγχους, κατά πόσο δηλαδή οι πολίτες διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την βόλτα τους.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...