Απεβίωσε ο Πρόεδρος Περιβολίου Στάθης Κωνσταντινίδης – Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 68 ετών μετά από χρόνια ασθένεια, ο εν ενεργεία Πρόεδρος της Κοινότητας Περιβολίου Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

Η  νεκρώσιμη ακολουθία  θα τελεστεί αύριο ώρα 15:00΄ στην Αθήνα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας θα πραγματοποιήσει κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου με ώρα έναρξης 19:00΄ και ώρα λήξης 20:00 για την έκδοση ψηφίσματος με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Μπαρμπούτη.

Εισήγηση για το Ψήφισμα

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από κοντά μας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Περιβολίου ο Ευστάθιος ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Περιβολίου (από 01-09-2014 μέχρι 31-08-2019) και Πρόεδρος Κοινότητας Περιβολίου (από 01-09-2019 μέχρι και το θάνατό του) στον Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδος.

Από τη θέση που κατείχε, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στο χωριό του, το Περιβόλι και στο Δήμο μας γενικότερα. Υπήρξε πάντοτε πρόθυμος και αποφασιστικός και συνέβαλε στην αναβάθμιση του χωριού του, που υπηρέτησε μέχρι το θάνατό του, καθώς και στην επίλυση πολλών προβλημάτων των κατοίκων. Με την εντιμότητά του και τον ακέραιο χαρακτήρα του η μνήμη του θα παραμείνει αιώνια.

Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος, ως  ελάχιστο φόρο τιμής και με σεβασμό στη μνήμη ενός εν ενεργεία Προέδρου Κοινότητας που δεν θα βρίσκεται πλέον κοντά μας.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδος, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του Προέδρου της Κοινότητας Περιβολίου Ευσταθίου Κωνσταντινίδη του Ανέστη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Περιβολίου (από 01-09-2014 μέχρι 31-08-2019) και Πρόεδρος Κοινότητας Περιβολίου (από 01-09-2019 μέχρι και το θάνατό του) στον Καλλικρατικό Δήμο Δωρίδος, πραγματοποίησε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, με ώρα έναρξης 19:00΄ και ώρα λήξης 20:00΄ και αφού έλαβε υπόψη του τη δράση του εκλιπόντος, την προσφορά του στα κοινοτικά και κοινωνικά δρώμενα του Περιβολίου και το γεγονός ότι υπήρξε πάντοτε πρόθυμος και αποφασιστικός συμβάλλοντας με την εντιμότητά του και τον ακέραιο χαρακτήρα του στην αναβάθμιση του χωριού του και του Δήμου μας γενικότερα, καθώς και στην επίλυση πολλών προβλημάτων των κατοίκων, με την υπ’ αριθ. ………………… απόφασή του εγκρίνει …………………………το παρακάτω ψήφισμα:

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά Καταστήματα Λιδωρικίου και Περιβολίου την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας (15η Μαρτίου 2022).
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δήμου, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στην τελετή της κηδείας.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου από εκπρόσωπο του Δήμου.
  • Καταθέτει πρόταση να δοθεί το όνομά του σε δημοτικό δρόμο ή κοινόχρηστο χώρο στην Κοινότητα Περιβολίου, ύστερα από πρόταση του νέου Προέδρου της Κοινότητας Περιβολίου.
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
  • Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην τελετή της κηδείας.

    Αυτό είναι το προτεινόμενο ψήφισμα και παρακαλώ για την έγκρισή του>>

             Ο Εισηγητής

       Μπαρμπούτης Ιωάννης

           Αντιδήμαρχος    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...