Απεργία στις πανελλαδικές: Αποφασίζουν τώρα οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ

Απεργία στις πανελλαδικές: Αποφασίζουν τώρα οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ
Κρίσιμες είναι αυτές οι ώρες καθώς είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ, οι οποίοι αποφασίζουν για το αν θα προχωρήσουν σε απεργία μέσα στην περίοδο των πανελλήνιων εξετάσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση των προέδρων των τοπικών ενώσεων των καθηγητών (ΕΛΜΕ) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση που αναμένεται να ληφθεί έως αργά το βράδυ, θα είναι υπέρ της απεργιακής κινητοποιήσης μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το ζητούμενο είναι αν κάποιοι καθηγητές αγνοήσουν την πολιτική επιστράτευση στην οποία έχει προχωρήσει η κυβέρνηση και αυτό είναι ένα έρωτημα που απασχολεί τους προέδρους των ΕΛΜΕ.

Στο μεταξύ, το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει ξεκινήσει, εδώ και μέρες, εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων, των γονέων και των υποψηφίων για τα αιτήματά τους και κυρίως για την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει την πολιτική επιστράτευση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, η ΔΟΕ δήλωσε αλληλέγγυα στον αγώνα των καθηγητών.

Τέλος, το υπουργείο Παιδείας διαμηνύει, σε όλους τους τόνους, ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν την Παρασκευή 17 Μαϊου, θα διεξαχθούν κανονικά.

ΠΑΙΔΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...