Με αφορμή την Απογραφή που διενήργησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), την πρώτη ψηφιακή Απογραφή στην Ελλάδα, περιλήφθηκε στο νομισματικό πρόγραμμα της Χώρας μας το μοναδικό στο είδος του αργυρό συλλεκτικό νόμισμα με θέμα «Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021».

Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ., είναι κατασκευασμένο από άργυρο (Ag) 92,5% και ως προς την ποιότητα εκτύπωσής του σημειώνεται ότι είναι επιμελημένης κοπής (proof).

Σε ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής και σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης που ανακοινώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2021, ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΣΤΑΤ (Πειραιώς 46 και Επονιτών, Πειραιάς), η κλήρωση των πενήντα (50) τυχερών συμμετεχόντων.

Οι 50 κληρωθέντες κωδικοί και οι 50 επιλαχόντες θα αναρτηθούν, σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ: www.statistics.gr, ενώ οι τυχεροί θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του συλλεκτικού νομίσματός τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...