Αποζημίωση-μαμούθ για τον Τζέφρι Ρας – Εφημερίδα θα του καταβάλει 1,7 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση

Μπορεί η αντίδραση της ασφάλειας του κτιρίου της Βουλής να μην ήταν η ενδεδειγμένη, ωστόσο τα συνεργεία αποκατάστασης και καθαρισμού στο ελληνικό κοινοβούλιο απομάκρυναν ήδη τα σημάδια από την εισβολή του Ρουβίκωνα την περασμένη Τρίτη.

Το συνεργείο με ειδικούς γερανούς αποκατέστησε τις όποιες ζημιές και απομάκρυνε το κόκκινο χρώμα από τους τοίχους και τους μαρμάρινους διαδρόμους δεξιά του περιστυλίου της Βουλής. Θυμίζουμε πως η επίθεση ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης με 15 περίπου άτομα να πετούν μαύρες και κόκκινες μπογιές από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και προς το γραφείο του προερου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

 

Απαράδεκτη κι αντιδημοκρατική η επίθεση Βουλή, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης

Με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καταδίκασε την επίθεση στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη και αντιδημοκρατική».

«Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια από αυτές που ονομάζονται ακτιβίστικες όταν στρέφονται κατά της Βουλής με δύο καπνογόνα και με δοχεία κόκκινου χρώματος από καμιά 30αριά οι οποίοι τα έριξαν στην είσοδο του Κοινοβουλίου», δήλωσε. Την επίθεση καταδίκασαν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.

 

Ένας 37χρονος συνελήφθη για τους βανδαλισμούς στη Βουλή

Η επίθεση στη Βουλή, έγινε σύμφωνα με τα μέλη του Ρουβίκωνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση χορήγησης άδειας στον τρομοκράτη της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα. Από την επίθεση συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν δεκάδες φορές την αστυνομία.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...