Αποκάλυψη-«βόμβα» για τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ από τον Μάνταλο!

Αποκάλυψη-«βόμβα» για τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ από τον Μάνταλο!
Αποκάλυψη-«βόμβα» για τα ληγμένα δελτία του ΠΑΟΚ από τον Μάνταλο!

«Βόμβα» πυροδότησε ο Σταύρος Μάνταλος, λέγοντας ότι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος δεν ήξερε για τα ληγμένα δελτία 12 παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά κάποιος του το είπε από την ΑΕΚ!

«Προφανώς κάποιος ζήτησε να ελεγχθούν τα δελτία, ίσως έχοντας κάποια σχετική πληροφορία. Προφανώς την ενημέρωση αυτή δεν μπορεί να την έκανε ο ΠΑΟΚ που, όπως καταλάβαμε, κοιμόταν. Άρα, εννοείται ότι ήταν κάποιος της ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλιός ρέφερι.

Επιπλέον, τόνισε ότι τα δελτία δεν φτάνουν ποτέ στα χέρια των διαιτητών αν δεν υπάρξει κάποια καταγγελία ότι υπάρχει πρόβλημα. Από τη στιγμή που έγινε κάτι τέτοιο, ορθά έγινε ο έλεγχος και ορθά ο διαιτητής αφενός ενημέρωσε ότι ήταν ληγμένα και αφετέρου ξεκίνησε το ματς εφόσον υπήρχε συγκατάθεση και των δύο ομάδων προς αυτό.

Τέλος, σημείωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία τιμωρία στους διαιτητές των προηγούμενων αγώνων του ΠΑΟΚ που θεωρητικά δεν κατάλαβαν ότι τα δελτία είχαν λήξει, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν καμία ευθύνη ελέγχου των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών, αλλά αυτές μένουν στον παρατηρητή.

Πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...