Αποκάλυψη: Ο Mάικλ Ντάγκλας είπε ψέμματα για τον καρκίνο

Αποκάλυψη: Ο Mάικλ Ντάγκλας είπε ψέμματα για τον καρκίνο
Τα πάνω κάτω έφερε σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή ο Χολιγουντιανός ηθοποιός. Επανερχόμενος στο θέμα της αρρώστιάςτου – για την οποία υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες επί οκτώ εβδομάδες – και μιλώντας στην εκπομπή «This Morning» αποκάλυψε ότι έχει πει ψέματα για τον τύπο καρκίνου από τον οποίο είχε προβληθεί το 2010.
Να θυμήσουμε ότι ο Μάικλ Ντάγκλας  τον περασμένο Ιούνιο είχε προκαλέσει σόκ με τις δηλώσεις του στην Guardian, αποκαλύπτοντας οτι είχε καρκίνο στο φάρυγγα και πως αυτό είχε προκληθεί από στοματικό σεξ.

«Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ συγκεκριμένος, αυτός ο τύπος καρκίνου προκαλείται από το HPV, το οποίο στην πραγματικότητα προέρχεται από την αιδοιολειχία», είχε δηλώσει το περασμένο καλοκαίρι στον Guardian, προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις.

Αλλά και σε αυτήν την αποκάλυψη  ότι είχε πει ψέματα. Οχι για την αιδοιλειχία. Αλλά ότι δεν είχε καρκίνο του φάρυγγα – είχε καρκίνο στη γλώσσα, μια μορφή που όταν διαγνώστηκε ίσως να απαιτούσε χειρουργική επέμβαση. Οπως διηγήθηκε, εκείνη την περίοδο θα ξεκινούσε μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη για να προωθήσει τη νέα ταινία του, το «Wall Street: Money Never Sleeps». Και η συμβουλή του γιατρού του ήταν να πει ένα μικρό ψέμα.

«Δεν μπορεί να βγεις και να πεις στον κόσμο απλά “δεν νοιώθω καλά”. Πρέπει να τους πεις τι έχεις» εξήγησε ο Μάικλ Ντάγκλας στη συνέντευξή του στη βρετανική εκπομπή και συνέχισε: «Ο γιατρός μού είπε: “Ας πούμε ότι έχεις καρκίνο στον φάρυγγα, δεν θέλουμε να πεις ότι έχεις καρκίνο στη γλώσσα”. Και τον ρώτησα: “Γιατί;”. Εκείνος τότε μου απάντησε: “Λοιπόν αν θέλεις πράγματι να μάθεις γιατί – αν πρέπει να κάνουμε χειρουργική επέμβαση, δεν θα είναι καθόλου καλό. Θα χάσεις μέρος του σαγονιού σου, την γλώσσα σου, όλα αυτά”».

Ο Ντάγκλας είπε ότι τρομοκρατήθηκε στην ιδέα να μην μπορεί να ξαναδουλέψει ποτέ. Αλλά ευτυχώς η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες είχαν αποτέλεσμα και τώρα έχουν περάσει δύο χρόνια χωρίς να επανέλθει ο καρκίνος. «Σε αυτόν τον τύπο, αν περάσουν δύο χρόνια χωρίς να επανέλθει ο καρκίνος τότε έχεις 95% πιθανότητες να έχεις ιαθεί» είπε ο Ντάγκλας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...