Αποκάλυψη σοκ: Η γυναίκα «αράχνη» και ο εραστής της στραγγάλισαν με γραβάτα τον Έλληνα πρέσβη

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που προκύπτουν ώρε με την ώρα από την ανάκριση της συζύγου του Έλληνα πρέσβη, Φρανσουάζ, του αστυνομικού-εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και του εξαδέλφου του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα oglobo, ο 29χρονος υποστήριξε πως πιάστηκε στα χέρια με τον πρέσβη και στο πλαίσιο αυτοάμυνας τον στραγγάλισε με γραβάτα, σκοτώνοντάς τον.

Ωστόσο δεν διευκρίνισε για ποιο λόγο διαπληκτίστηκαν.

Ο εξάδελφος του 29χρονου, είπε μεταξύ άλλων ότι η σύζυγος του πρέσβη έφτασε στο σπίτι με την κόρη της, μπαίνοντας από την πίσω πόρτα, ενώ ο πρέσβης ήταν ήδη νεκρός στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η σύζυγος του πρέσβη αρχικά αρνιόταν κάθε ανάμειξη ωστόσο έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.  «Κατάλαβε ότι δεν μπορεί άλλο να ψεύδεται. Είπε ότι εκτελεστής του εγκλήματος ήταν ο 29χρονος αστυνομικός και ότι δεν ήθελε αυτό να συμβεί. Εμείς θεωρούμε πως είχε συμμετοχή. Έφτιαξε ένα οργανωμένο σχέδιο» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εξάδελφος του αστυνομικού ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά της συζύγου του πρέσβη γιατί μεταξύ άλλων όταν έφτασε στο σπίτι τους εξέφρασε παράπονα γιατί δεν έχουν φύγει ακόμα από το σημείο μαζί με το πτώμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το άψυχο σώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη, το τύλιξαν σε ένα χαλί και το έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι του θύματος. Το πήγαν πρώτα σε ένα σημείο το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και το άφησαν εκεί δύο μέρες. Στη συνέχεια άφησαν και έκαψαν το αυτοκίνητο στο σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε, κάτω από μια γέφυρα.  Η αστυνομία ερευνά και το ρόλο ενός οδηγού μοτοσυκλέτας, ο οποίος ενδεχομένως να βοήθησε τους δράστες να κάψουν το αυτοκίνητο.

Η αστυνομία παρότι μιλά για έγκλημα πάθους δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τα αληθινά κίνητρα . Στο πλαίσιο αυτό εξετάζει την περιουσία του πρέσβη και αν είχε κάποια ασφάλεια ζωής.

Ο διευθυντής της αστυνομίας Rivaldo Barbosa ζήτησε συγγνώμη από την ελληνική κοινότητα. «ήταν δειλό και παράλογο έγκλημα. Ζητώ συγγνώμη στον ελληνικό λαό γιατί έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένο γεγονός, ένα έγκλημα πάθους. Τουλάχιστον καταφέραμε γρήγορα να εξιχνιάσουμε τη δολοφονία, δίνοντας μια απάντηση σε αυτή τη θηριωδία».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...