Αποκαλυπτικό υλικό για την αδικοχαμένη Εϊμι Γουάινχαουζ

Αποκαλυπτικό υλικό για την αδικοχαμένη Εϊμι Γουάινχαουζ
Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη  ζωή της αδικοχαμένης Εϊμι Γουάινχαουζ ετοιμάζει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια με πλούσιο από υλικό που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Οι γονείς της Γουάινχαουζ επιβεβαίωσαν την είδηση, σχολιάζοντας ότι πολλοί παραγωγοί και σκηνοθέτες θέλησαν να γυρίσουν ταινία για την κόρη τους αλλά «ο Καπάντια πρότεινε μια ιδέα με την οποία θα προσεγγίσει τη ζωή της με ευαισθησία και ειλικρίνεια».

«Σκοπός μας είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει τη δύναμη να κουβαλήσει το άστρο της Εϊμι και να ρίξει φως στον σύγχρονο κόσμο με έναν τρόπο που λίγες ταινίες το κάνουν…» δήλωσε ο Καπάντια.

«Η Εϊμι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της και τράβηξε την προσοχή μας από το πρώτο λεπτό. Είναι τραγικό το γεγονός ότι άρχισε να αυτοκαταστρέφεται όταν τα μέσα ενημέρωσης δεν την άφηναν ήσυχη. Οι προβληματικές της σχέσεις, η παγκόσμια επιτυχία, η ιδιαίτερη ζωή της… Η κοινωνία μας τη δόξασε στην επιτυχία και την καταδίκασε στην αποτυχία» σχολίασε.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2011. Αιτία θανάτου ήταν, σύμφωνα με τους γιατρούς, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης. Ένα μήνα μετά, το άλμπουμ της «Back to Black» έγινε το πιο επιτυχημένο άλμπουμ του 21ου αιώνα σε πωλήσεις στη Βρετανία.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...