«Από τον γάμο έγινε η ζημιά. Όλο το χωριό στα κρεβάτια είναι. Κόλλησαν όλοι»
Περισσότεροι από 300 άνθρωποι φέρεται να έχουν νοσήσει από τον γάμο στη Νάουσα. Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ πλέον στο σχολείο πηγαίνουν ελάχιστα παιδιά, αφού οι γονείς τους φοβούνται να τα στείλουν.

Οι καλεσμένοι του εν λόγω γάμου, τονίζουν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα, υπήρχαν μάσκες την ώρα πάντως που ένας τους δυο κατοίκους του χωριού είναι ανεμβολίαστος.

Κάτοικος της Επισκοπής ανέφερε στην εκπομπή «Tlive» πως «από τον γάμο έγινε η ζημιά. Όλο το χωριό στα κρεβάτια είναι. Κόλλησαν όλοι». Είχε πολύ κόσμο και ο ένας κόλλησε από τον άλλο τονίζουν άνθρωποι του χωριού.

«Το ζευγάρι είχε πυρετό τη μέρα του γάμου»
Συνέχισε λέγοντας πως, «για περίπου πέντε ημέρες γλεντούσε ο γαμπρός και η νύφη μία στο ένα σπίτι μία στο άλλο, υπήρχαν και αρκετοί καλεσμένοι. Μετά από το γλέντι και το γάμο στις 10 Οκτωβρίου άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν κρούσματα. Πρώτα έμαθα για τη μητέρα της νύφης ότι είχε κοροναϊό, μετά ο γαμπρός, ο κουμπάρος και μετά άρχισαν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο άπειρα κρούσματα από άτομα που ήταν στο γλέντι και στον γάμο».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γαμπρός και η νύφη την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό. «Δεν ήθελαν να χαλάσουν τον γάμο και μετά αρρώστησαν ο κουμπάρος, η κουμπάρα και συγγενείς. Ήταν πολύς ο κόσμος. Ο γαμπρός έλεγε ‘θέλω να κάνω έναν καλό γάμο’. Είναι περίπου 170 άτομα που νοσούν».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...