Αποκλεισμός Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Vienna Open

Αποκλεισμός Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Vienna Open
Τσιτσιπάς

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Vienna Open. Ο Έλληνας τενίστας, που είναι στο Νο5 του κόσμου, αποκλείστηκε με ανατροπή με 7-6 (5), 4-6, 3-6  από το Νο20 Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ στους “16” και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο  Paris Masters που αρχίζει την Δευτέρα (2/11).

Στο πρώτο σετ ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ήταν πολύ αποτελεσματικός στο σερβίς του και προηγήθηκε με 2-1 και 3-2. O Στέφανος Τσιτσιπάς με love service game θα ισοφαρίσει σε 4-4 αλλά ο Βούλγαρος θα κρατήσει το σερβίς του και θα φτάσει στο 5-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 5-5 και με winner έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ (6-6).

Θα ξεκινήσει με μίνι μπρέικ (2-0) ο Ντιμιτρόφ, θα φτάσει στο 5-0 και ο Τσιτσιπάς με άσο μείωσε σε 5-1. Ισοφάρισε με βολέ σε 5-5 και με άσο έφτασε σε σετ πόιντ!

Από το 5-0 ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει για να κερδίσει με 7-6 (5) το σετ!  

Στο δεύτερο  σετ, και στο 3ο γκέιμ ο Ντιμιτρόφ θα φτάσει πρώτος στο παιχνίδι σε μπρέικ πόιντ, αλλά ο Τσιτσιπάς θα το σβήσει με μεγάλο σερβίς και θα προηγηθεί με 2-1!

Ο Βούλγαρος θα επιμείνει και θα φτάσει τελικά σε μπρέικ (3-2) και θα κρατήσει το σερβίς του για το 4-2.

Με love service game ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα προηγηθεί με 5-3 και με καταιγισμό άσων ο Στέφανος Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-4.

Ο Ντιμιτρόφ θα φτάσει σε τριπλό σετ πόιντ, ο Τσιτσιπάς θα σβήσει τα 2, αλλά δεν θα τα καταφέρει και στο 3ο και θα χάσει το σετ με 6-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κρατήσει το σερβίς του για να φτάσει στο 2-1. Στο 5ο γκέιμ θα… σβήσει 3 μπρέικ πόιντ του Ντιμιτρόφ, αλλά αυτός θα φτάσει και σε 4ο και θα κάνει το μπρέικ (3-2) με διπλό λάθος του Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς φτάνει στο 1ο μπρέικ πόιντ του στον αγώνα στο 6ο γκέιμ του τρίτου σετ, αλλά ο Ντιμιτρόφ θα το… σβήσει με το σερβίς του, όπως θα.. σβήσει και το επόμενο μπρέικ πόιντ του 22χρονου για να προηγηθεί με 4-2.

Το 5-3 είναι για τον Βούλγαρο ο οποίος με μπρέικ θα κερδίσει το σετ και το παιχνίδι!

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...