Αποκτήστε λευκά δόντια χωρίς λεύκανση!

Αποκτήστε λευκά δόντια χωρίς λεύκανση!
Το χρώμα των δοντιών σας, σας προβληματίζει; Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα αστραφτερό χαμόγελο, όπως αυτό των διάφορων τηλεοπτικών σταρ; Εκτός από την επίσκεψη σε ένα οδοντίατρο μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τα δόντια σας πιο λευκά και το χαμόγελο σας πιο φωτεινό, χρησιμοποιώντας απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας.

Η μέθοδος που σας προτείνουμε στηρίζεται στο μαλικό οξύ, το οποίο βοηθάει στην αποβολή των επιφανειακών λεκέδων των δοντιών. Το μαλικό οξύ υπάρχει σε φρούτα όπως τις φράουλες. Προτιμήστε όχι αρκετά ώριμες φράουλες καθώς όσο πιο ώριμο είναι το φρούτο τόσο λιγότερο αποτελεσματικό θα είναι για τον σκοπό μας.

Ο συνδυασμός του μαλικού οξέως με μαγειρική σόδα είναι αποτελεσματικός, καθώς απομακρύνει λεκέδες από κρασί και καφέ πάνω στα δόντια. Η μέθοδος αυτή δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια λεύκανση δοντιών από έναν οδοντίατρο, αλλά είναι ένας γρήγορος, εύκολος και φτηνός τρόπος να δώσετε μια πιο λαμπερή όψη στο χαμόγελό σας.

Προσοχή όμως: Η συχνή χρήση της παρακάτω μεθόδου, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον σμάλτο των δοντιών και για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σπάνια, μόνο σε περιπτώσεις που χρειάζεστε μια γρήγορη προσωρινή μίνι-λεύκανση στα δόντια σας. Επίσης εάν έχετε κάποια πάθηση γενικότερα στην περιοχή του στόματος σας θα πρέπει πρώτα να συμβουλευθείτε τον οδοντίατρό σας.

Θα χρειαστείτε μια φράουλα και μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Πολτοποιήστε την φράουλα και ανακατέψτε με τη μαγειρική σόδα. Έπειτα χρησιμοποιήστε το μείγμα για να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Μην ξεπλύνετε το στόμα σας, αφήστε το μείγμα στα δόντια σας για περίπου 5 λεπτά. Χρησιμοποιείστε πάλι την οδοντόβουρτσά σας και βουρτσίστε για μια ακόμα φορά και ξεπλύνετε με νερό το στόμα σας. Λεκέδες από καφέ ή κρασί θα έχουν εξασθενήσει αρκετά και τα δόντια σας θα είναι πιο λευκά από πριν.

Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οδοντίατρό σας για μια λεύκανση δοντιών, η οποία θα σας δώσει ένα καλύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...