Απολαυστικός ο Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio Race 7-1 την Ακαδημία ’94-Ντεμπούτο Σαλμά.Φωτο-Ρεπορταζ

Απολαυστικός ήταν ο Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio race με αντίπαλο την Ακαδημία 94 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Μαλαμάτων. Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και από την έναρξη του αγώνα επέβαλε το ρυθμό της πετυχέντοντας πολύ νωρίς γκολ με τον Γιώργο Θεοχάρη. Στη συνέχεια σκόρερ χρήστικε ο Γιώργος Φλέγγας κάνοντας το 2-0 , ο Φουσέκης που ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα έκανε το 3 και 4-0 . Ο Ανδρεόπουλος έκλεισε τον χορό των γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας το 5-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όμως ο Απόλλωνας συνέχισε να έχει την υπερχοχή και κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ με τον Αγρογιάννη να κάνει το 6-0. Η Ακαδημία πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Κούτουλα και ο Γεωργακόπουλος σημείωσε το 7ο γκολ διαμοφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Θετική παρουσία του Δημήτρη Σαλμά που έκανε το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Απόλλωνας Ευπαλίου Tihio Race προσφέροντας αρκετές όμορφες στιγμές δείχνοντας με το καλημέρα την πόσο σημαντική βοήθεια θα προσφέρει με την εμπειρία του στην ομάδα του Ευπαλίου.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα του Ευπαλίου ταξιδεύει στην Ιτέα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...