Απομακρύνεται η αυθαίρετη κατασκευή από την παραλία του Κρυονερίου 

Απομακρύνεται η αυθαίρετη κατασκευή από την παραλία του Κρυονερίου 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021, οι εργασίες απομάκρυνσης της αυθαίρετης κατασκευής στην παραλία του Κρυονερίου της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας.  Σημειώνεται ότι, η απομάκρυνση της συγκεκριμένης αυθαίρετης κατασκευής αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, των επαγγελματιών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά, καθώς στο σημείο είχαν προκληθεί αρκετά ατυχήματα.

Μετά και την έγκριση που έλαβαν ο Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, οι ενέργειες των αρμοδίων υπήρξαν άμεσες.  Οι εργασίες απομάκρυνσης αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για να το λέτε; θα έχετε και την αδειοδότηση της!!!!!!!!!! Προφανώς θα είσαστε παρών όταν κατασκευαζόταν!!!! ΈΛΕΟΣΣΣΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ!!

    • Ρε κουμπάρε ανώνυμε γιατί προσβάλεις έτσι τον Παρθενώνα; Εσύ σε λίγο θα ζητάς να στηθεί και άγαλμα του… Ιμπραήμ που πέρασε απ το ίδιο ακριβώς σημείο.

  1. Τόσα ξέρετε τόσα λέτε!!!!!!!!! Έχει γεμίσει ξερόλες η κοινωνία μας!!
    Φυσικά είναι αυθαίρετη κατασκευή και επικίνδυνη!!!

  2. Έπρεπε να αφαιρεθεί το κατασκεύασμα εδώ καί χρόνια γιατί ήταν επικίνδυνο. Και μιας που έγινε αυτό καλό θα είναι να εμπλουτιστεί η πλευρά με άμμο για να γίνει μια όμορφη παραλία με πολλά οφέλη για όλους..

  3. Η κίνηση στην οποία προχώρησε το λιμενικό ταμείο σε συνεργασία με τον δήμο ήταν η πιο εύκολη λύση για τους αρμόδιους φορείς.Θα μπορούσε πολύ εύκολα να γίνει μία μελέτη για την κατασκευή νέου δαπέδου στις υπάρχουσες βάσεις και να διαμορφωθεί ο χώρος με κάγκελο περιμετρικά και την τοποθέτηση με παγκάκια.Όλα αυτά όμως για να γίνουν χρειάζονται δουλειά και όρεξη για τη ανάδειξη της περιοχής.Τέλος να μας πει ο δήμος ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ η απομάκρυνση της κατασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...