Αποστασιοποιείται από το ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Δατσέρης

Αποστάσεις παίρνει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Δατσέρης, ένας από τους ελάχιστους εκσυχρονιστές που συνομιλούσαν τακτικά με τη Φώφη Γεννηματά.

H ομιλία του σε εκδήλωση του Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών ήταν γεμάτη συμβολισμούς και υπαινιγμούς. Ξεκίνησε με τη φράση του Σενέκα «δεν υπάρχει ούριος άνεμος για όποιον δεν γνωρίζει που θέλει να πάει» και τελείωσε με τη φράση του Ντίλαν «The answer my friend is blowin’in the wind».

Στο ενδιάμεσο αναφέρθηκε στα 41 χρόνια, 10 μήνες και 9 ημέρες που μετέχει στο ΠΑΣΟΚ. «Στα μισά από αυτά μπαινόβγαινα, άλλοτε για επαγγελματικούς λόγους, άλλοτε για λόγους διαφωνίας. Αισθάνθηκα πλειοψηφία σε καμιά 12αριά, στα άλλα 30 αισθανόμουν μειοψηφία. Η τελευταία μου συμμετοχή ήταν αυτή στη  πρωτοβουλία Γεννηματά της 10ης Ιανουαρίου 2016 που επισφραγίστηκε με τον ορισμό μου στην Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων». 

Ο κ. Δατσέρης προτείνει τη δημιουργία ενιαίου φορέα, με εκλογή αρχηγού από τη βάση, και εκλογικό στόχο την υπέρβαση των εκλογικών ποσοστών του ΠΑΣΟΚ το 2012, δηλαδή τουλάχιστον 12 – 13%, για να είναι πολιτικό μέγεθος με παρεμβατικότητα.    

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...