Αποσύρεται άρον-άρον διάσημη πορνοστάρ υπό το φόβο… των τζιχαντιστών (Φωτογραφίες)

Έχει εξοργίσει τη μουσουλμανική κοινότητα η μουσουλμάνα πορνοστάρ από τη Βηρυτό.

Μάλιστα είναι η No1 «καταζητούμενη» του ISIS.

Η Khalifa ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την πορνό βιομηχανία, έστω και αν τα κέρδη της ήταν τεράστια, για τις σχετικά λίγες ταινίες που έχει γυρίσει, σε σχέση με τους συναδέλφους της.

Ωστόσο, άνθρωποι του περιβάλλοντος της πορνοστάρ αναφέρουν ότι αιτία της απόφασης αυτής ήταν ο άντρας της (από τα 18 είναι παντρεμένη), ο οποίος είχε δεχτεί το επάγγελμά της, αλλά είχε ορίσει ημερομηνία λήξης.
 

Mia-Khalifa4

Μέχρι πρότινος έδειχνε να αδιαφορεί για τις απειλές, γυρίζοντας ταινίες πορνό ακόμα φορώντας παραδοσιακά μουσουλμανικά ενδύματα.

Απολαμβάνει τα πλούτη της και βέβαια κυκλοφορεί με ασφάλεια.

Η 22χρονη μουσουλμάνα, στα 10 της χρόνια έφυγε από τη Βηρυτό με την μητέρα της, αναζητώντας μία νέα ζωή στις ΗΠΑ. Από τότε που ασχολείται με το πορνό οι γονείς της σταμάτησαν να της μιλούν, όντας πάντως ψύχραιμη, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή της πως απλά περνούν μια φάση, μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μόνο μια δουλειά και να την αποδεχτούν. Η ίδια, όταν δεν πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες, παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου και πηγαίνει βόλτες τα δύο σκυλιά της, ενώ, όταν βρίσκει χρόνο, προσφέρει εθελοντική εργασία σε καταφύγιο ζώων.

 

asdfasdf

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...