Αποτελέσματα Παπαχαραλάμπειων 2012

Στο άλμα σε μήκος των Παίδων την πρώτη θέση από τους μαθητές κατέλαβε ο Κ. Αλεξόπουλος με άλμα στα 4,58 μέτρα. Στους αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων Α1 πρώτος ήταν ο Β. Φούντας του Ν.Γ.Σ. με άλμα στα 4,81 μέτρα και δεύτερο τον Ν. Σαλιάι με 4,12 μέτρα του ίδιου συλλόγου. Καλύτερες επιδόσεις από τους αθλητές είχαν οι μαθητές στην ίδια κατηγορία. Ο Α. Πολύζος πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 5,16 μέτρα με δεύτερο τον Ε. Παπαευθυμίου με 4,74 μέτρα και τρίτο τον Φ. Τσούνη με 4,14 μέτρα. Στις αθλήτριες πρώτη ήταν η Μ.Λάμπου της Γ.Ε.Α. Με 4,65 μέτρα. Στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’ τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές του Ν.Γ.Σ. Με πρώτο τον Ι. Φούντα με 3,75 μέτρα και δεύτερο τον Φ. Λιώλη με 3,33 μέτρα. Στους μαθητές στην ίδια κατηγορία πρώτος ήταν ο Γ. Σταυρόπουλος με 4,01 μέτρα και δεύτερος ο Π. Σαλιάι με 3,62 μέτρα. Στην κατηγορία Mini των μαθητών πρώτευσε ο Α. Λαζαρίδη με 3,47 μέτρα, με δεύτερο τον Ν. Δρίβα με 3,32 μέτρα και τρίτο τον Ι. Καπεντζώνη με 3,26 μέτρα.

Οι αγώνες δρόμου άνοιξαν με την κατηγορία Mini και τον αγώνα ταχύτητας 50 μέτρων. Εκεί η αθλήτρια του Ν.Γ.Σ. Α. Σταυροπούλου πήρε την πρώτη θέση κάνοντας και τον καλύτερο χρόνο από όσους έτρεξαν σε αυτή την κατηγορία με 8”16. Στους μαθητές πρώτος ήταν ο Π. Χοχτούλας, με δεύτερο τον Α. Τσουκαλά και τρίτο τον Π. Ιατρόπουλο. Στις μαθήτριες ταχύτερη όλων ήταν η Β. Κατσάμπα και την ακολούθησαν οι Κ. Μηνοπούλου και Α. Μίχου.

Ακολούθησε ο αγώνας ταχύτητας των 60 μέτρων όπου στους αθλητές πρώτος ήταν ο Π. Ζερβουλάκος του Ν.Γ.Σ με 8”47 ενώ στις αθλήτριες η Μ. Σαρδέλη της Γ.Ε.Α. με 9”50 ήταν πρώτη έχοντας πολύ κοντά την Σ. Ράμμου του Ν.Γ.Σ. με 9”56 και την Ε. Πλούμη με 10”00. Στους μαθητές πρώτευσε ο Σ. Πολύζος με 9”34 ενώ ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση με 9”50 οι Π. Κατσιγιάννης και  Γ. Σταυρόπουλος. Στις μαθήτριες πολύ καλό χρόνο έκανε η Κ. Νικοπούλου με 9”49 αφήνοντας πολύ πίσω τη δεύτερη Π.Γ. Κατσάμπα.

Στον αγώνα των 80 μέτρων την πρώτη τριάδα των αθλητών αποτελούσαν αθλητές του Ν.Γ.Σ. Πρώτος ο Π. Πολυχρόνης, δεύτερος ο Β. Φούντας και τρίτος ο Ν. Σαλιάι. Το ίδιο συνέβη και στις αθλήτριες με πρώτη την Ι. Λάλιου και δεύτερη την Κ. Ζέρβα. Στους μαθητές πρώτος τερμάτισε ο Α. Πολύζος με δεύτερο τον Γ. Μίχο και τρίτο τον Ε. Παπαευθυμίου.

Ο αγώνας των 100 μέτρων ήταν γυναικεία υπόθεση. Στις αθλήτριες η Κ. Αγγελοκωστοπούλου έκανε χρόνο 13”24 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στις μαθήτριες πρώτη ήταν η Γ. Καποδίστρια με δεύτερη την Ε. Καλπακιώρη.

Τους αγώνες ταχύτητας ακολούθησαν οι αγώνες αντοχής. Στα 1000 μέτρα πρώτος μαθητής στους Παμπαίδες Β’ ήταν ο Ο. Σύψας ενώ στις Παγκορασίδες Β’ η μαθήτρια Α. Πράπα πήρε την πρώτη θέση. Στους αθλητές της ίδιας κατηγορίας πρώτος ήταν ο Ι. Μαυρέλης που ήταν και ταχύτερος της κατηγορίας με 3’27”25. Στις αθλήτριες η Φ. Καλπακιώρη του Ν.Γ.Σ. Ήταν πρώτη με δεύτερη την Α. Ιατροπούλου του “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” και τρίτη τη Γ. Τσουκαλά του Ν.Γ.Σ. Στους Παμπαίδες Α’ ο Κ. Ιατρόπουλος του “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” με 3’07”60 ήταν πρώτος με πρώτο μαθητή στην ίδια κατηγορία τον Φ. Τσούνη. Στις Παγκορασίδες Α’ πρώτη αθλήτρια ήταν η Α. Φούντα του Ν.Γ.Σ.

Στα 1500 μέτρα έτρεξαν δύο Παίδες και δύο Κορασίδες. Πιο γρήγορος ήταν ο Σ. Ιατρόπουλος του “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”, με πρώτο μαθητή τον Γ. Αλεξόπουλο. Στις Κορασίδες οι δύο μαθήτριες Γ. Καποδίστρια και Ε. Καλπακιώρη συναγωνίστηκαν έως το τέλος με την πρώτη να τερματίζει με 8’03”25 και τη δεύτερη ένα βήμα πιο πίσω με χρόνο 8’03”41.

Οι μικροί αθλητές και μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν και ρίψεις μα μπαλάκι. Στην κατηγορία Mini η Σ. Καπεντζώνη ήταν η πρώτη μαθήτρια ενώ από τους μαθητές πρώτος ήταν ο Γ. Ευαγγέλου με δεύτερο τον Κ. Αλεξόπουλο. Στους Παμπαίδες πρώτος ήταν ο Π. Κατσιγιάννης, δεύτερος ο Μ. Σιδέρης και τρίτος ο Ν. Καπεντζώνης. Στους αθλητές ο Σ. Κοτίνης πήρε την πρώτη θέση με ρίψη στα 34 μέτρα αφήνοντας πολύ πίσω στη δεύτερη θέση τον Α. Λιώλη με 21,20 μέτρα. Στις Παγκορασίδες οι αθλήτριες του Ν.Γ.Σ. Β. Τσιλογιάννη, Α. Τσούμαρη και Α. Πολυχρόνη πήραν τις πρώτες θέσεις με αυτή τη σειρά ενώ στις μαθήτριες πρώτη ήταν η Ε. Λάμπου με δεύτερη την Μ.Ο. Τσάτσου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...