Αποτελέσματα 1ος Αγώνας Δρομου Υγείας Ναύπακτος -Πάτρα & 1ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

nafp_patra-580x360Ο Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών «Το Πάρκο της Αγυιάς», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, τον πρώτο 1ο Αγώνα Υγείας 22,6 χλμ, με αφετηρία την πλατεία Ναυπάκτου (Λιμάνι) και μέσω γέφυρας Ρίου – Αντίρριου,  τερματισμό, την Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Ο σύλλογος LEPANTO προσφερε μεγάλη στήριξη  στο κομμάτι Ναύπακτος -Αντίρριο, καθώς και στην έκδοση των αποτελεσμάτων.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 270 αθλητές από όλη την Ελλάδα , εκκίνησαν 260 και τερμάτισαν 249.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος γνωστοί αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδος. Πρώτος τερμάτισε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΔΥΠ) με χρόνο 1.24,25, δεύτερος ο ADAM AHMET MUSA (ΦΕΙΔΙΠΠΕΙΔΗΣ) με χρόνο 1.29,04 και τρίτος ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ (ανεξάρτητος) με χρόνο 1.39,43.

Επίσης στον αγώνα έλαβαν μέρος 33 γυναίκες από τις οποίες τερμάτισαν 31. Πρώτη ήρθε η ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ (ΕΔΔΕΣΑΙΚΗ) με χρόνο 1.43,39, δεύτερη η ΠΕΡΛΑΝ ΠΑΣΚΑΛ (ανεξάρτητη) με χρόνο 1.52,39 και τρίτη η ΠΟΠΗ ΓΑΤΣΟΥΔΗ (ΣΔΥΠ) με χρόνο 1.55,07. 

Από το σύλλογο LEPAΝΤΟ συμμετείχαν 16 δρομείς, οι : Αργυρός Νίκος, Άρα Φίλιππος, Κούρογλου Γιωργος, Παπαδογεωργος Χρήστος, Γεωργικόπουλος Παναγιώτης, Αθανασόπουλος Δημήτρης, Δημόπουλος Γιώργος, Meci Vasil, Γεωργαντόπουλος Δημήτρης, Κουλούρης Θανάσης, Τούφας Στέφανος, Μαστραπάς Κώστας, Πασχάλης Γιώργος, Κοντοχρήστος Αλέξης, Κλαδούχου Βασιλική, Βασιλακόπουλος Χάρης

Συγχρόνως ο Σύλλογος διοργάνωσε τον 1ο Αγώνα Υγείας Περιπάτου 6,5χλμ, με αφετηρία την παραλία Μποζαϊτίκων και μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολούθησαν και οι δρομείς τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου. Στον περίπατο αυτό έλαβαν μέρος 105 περιπατητές και τερμάτισαν όλοι.

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα των Δήμων Πατρέων και Ναυπάκτου και την αμέριστη συμπαράσταση της Γέφυρας Α.Ε.

Μετά τον τερματισμό ακολούθησαν βραβεύσεις και Ελληνικοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα Δήμου Πατρέων, στο ΑΙΘΡΙΟ της πλατείας Γεωργίου (πρώην ΕΣΠΕΡΟΣ).

Ευχαριστίες

Ο Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών «Το Πάρκο της Αγυιάς» νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων, 1ος Αγώνας Υγείας (22,5 χλμ.) και 1ος Περίπατος Υγείας (6,5χλμ) στον οποίο συμμετείχαν 260 δρομείς και 105 περιπατητές άνδρες και γυναίκες.

Πιστεύουμε ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό για την καλή επιτυχία του αγώνα και ευχόμαστε να γίνει θεσμός. Επιθυμία μας είναι να κάνουμε ακόμα καλύτερους αγώνες στο μέλλον και να αποφύγουμε πιθανές παραλείψεις και λάθη που έγιναν σε αυτή την πρώτη μας προσπάθεια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και όσους μας βοήθησαν στην τέλεση και διοργάνωση αυτού του αγώνα.

  1. Το ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ για την δωρεάν μεταφορά των αθλητών και περιπατητών στη Ναύπακτο και στο Προάστιο
  2. Την εταιρεία διανομής αναψυκτικών ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
  3. Την εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ
  4. Το αρτοποιείο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
  5. Την ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ GROUP
  6. Αθλητική εταιρεία ASICS

Ιδιαιτέρως τους τρεις «πυλώνες» που στηρίχθηκε η οργάνωση, το ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ, τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την «ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ» με υπεύθυνο τον κ. Φρέρη, που με την μεγάλη βοήθειά τους γεφυρώσαμε και ενώσαμε τις δύο πόλεις.

Επίσης, τον αντιδήμαρχο Ναυπάκτου κ. Σταυρόπουλο, τον πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας και άθλησης Δήμου Πατρέων, κ. Κωστόπουλο για την αμέριστη και μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν τα έμπειρα στελέχη του, κκ Σάκης Ξένος και Σταύρος Νταλαχάνης.

Την Τροχαία Πατρών και ιδιαίτερα την υποδιοικητή κ. Παναγοπούλου, τον Διοικητή της τροχαίας Ναυπάκτου κ. Πανταζή, την «ΟΛΥΜΠΙΑ» και «ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ», την Δημοτική Αστυνομία Πατρέων και Ναυπάκτου, τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, την Λιμενική Αστυνομία, τον Ερυθρό Σταυρό, και το ΕΚΑΒ, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σωματείο ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΧΑΙΑΣ που με την εμπειρία τους βοήθησαν στην ομαλή και ασφαλή διέλευση των αγωνιζομένων.

Επίσης ευχαριστούμε το σωματείο εθελοντών του Δήμου Πατρέων και τους εθελοντές του καρναβαλικού group “g-army style”, καθώς και τους κριτές και χρονομέτρες του αγώνα.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο υγείας LEPANTO ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για την βοήθεια και την καλή συνεργασία στην διοργάνωση. Επιπλέον, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και περιπατητές για το υψηλό, αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Τέλος, όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας που βοήθησαν στην προβολή της διοργάνωσης.

Κλείνοντας, δεν θα πρέπει να παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου από Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους θα ήταν αδύνατη η διοργάνωση του αγώνα.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος του ΔΣ

ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...