Αποτελέσματα 6ος ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Σταμόπουλος»

makris-580x360Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, κι αυτό συνεχίζει να το εφαρμόζει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας-Τρικάλων Θανάσης Σταμόπουλος, που έφτασε στην έκτη χρονιά διεξαγωγής του, προσεγγίζοντας πλέον τετραψήφιο αριθμό συμμετοχών. 895 δρομείς τερμάτισαν τον ημιμαραθώνιο, 246 τον αγώνα των 6 χιλιομέτρων, και ο αγώνας είναι δικαιωματικά ο καλύτερος και δημοφιλέστερος επαρχιακός ημιμαραθώνιος, και δεύτερος στην Ελλάδα μετά τον ημιμαραθώνιο Αθήνας.

 

mitropolitikos

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Θανάση Σταμόπουλο που έφυγε πρόωρα από κοντά μας πριν μερικά χρόνια. Όσοι έτρεχαν τη προηγούμενη δεκαετία, αποκλείεται να μην είχαν γνωρίσει τον Θανάση, που είχε γίνει γνωστός και αγαπητός σε όλο τον κόσμο με την συμμετοχή του σε πάρα πολλούς αγώνες από λίγων χιλιομέτρων έως υπεραποστάσεων, την παρέα του, την δραστηριοποίησή του στην Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων και στα διοικητικά τεκταινόμενα του κινήματος των δρομέων.

Με φόντο τα γραφικά Μετέωρα, με καλή θερμοκρασία χωρίς τη ζέστη των προηγούμενων ημερών, και ψιλόβροχο που είχε μικρή διάρκεια, δόθηκε η εκκίνηση στη πλατεία της Καλαμπάκας προκειμένου οι δρομείς να διανύσουν τη πιστοποιημένη από την AIMS διαδρομή. Η πληθώρα συμμετοχών συνοδεύτηκε από τη παρουσία πολλών από τους καλύτερους δρομείς της χώρας μας, με συνέπεια να υπάρξει υψηλός συναγωνισμός.

Μεγάλος νικητής ο πανελληνιονίκης του Μαραθωνίου Μιχάλης Παρμάκης της ομάδας marathon club που υποστηρίζεται απο τα X-treme Stores, με χρόνο 1:06:29. Ακολούθησε ο περσινός νικητής του αγώνα και εκπρόσωπός μας στον Μαραθώνιο της Ολυμπιάδας του Λονδίνου Κώστας Πούλιος με 1:07:15, που μολις μια βδομάδα πριν ήταν και νικητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου Τρίτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος 1:09:38, τέταρτος ο Δημήτρης Τσιούνης 1:11:07, πέμπτος ο Άκης Αναγνώστου 1:12:09, έκτος ο Απόστολος Τσιανάκας 1:13:14.

Νικήτρια γυναίκα η Βασιλική Καραγεωργάκη με 1:27:15. Δεύτερη η Μυρσίνη Κολυφα (1:30:25), τρίτη η Αθανασία Φίλιου (1:34:06), και κατόπιν οι Έλενα Κλαπανάρα (1:35:45_, Σουζάνα Βασδαρη (1:39:04_, Madden Cordellia (1:39:49_.

Στο 6αρι η πρώτη θέση γενικής πήγε στην Αναστασία Καρακατσάνη με (19:24). Ακολούθησε ο Παναγιώτης Νάκος με (19:32) και ο Χρήστος Παλούκης με (19:52).

Από το σύλλογό μας συμμετείχαν στον ημιμαραθωνίο οι: Στέφανος Τούφας, Γιώργος Δούνης, Κων/νος Μακρής (φωτο) και στo δρόμο 6κμ ο Σπυρίδων Τούφας.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...