Αποτοξινωθείτε άμεσα!

Αποτοξινωθείτε άμεσα!
Το χρειάζεστε συνήθως μετά τα Σαββατοκύριακα ή τις γιορτές.
Καλό είναι να είστε ρεαλιστές και να συνειδητοποιείτε πότε έχετε βγει εκτός ελέγχου στα γεύματά σας. Άνθρωποι είστε και μέρος της καλής διασκέδασης αποτελεί αναμφισβήτητα το καλό φαγητό και ποτό. Όταν λοιπόν το καλό φαγοπότι διαρκεί μία ή δύο ημέρες μπορείτε να διώξετε το πρήξιμο και να νιώσετε και πάλι καλά με το σώμα σας.
  • Yoga για την πέψη: Δεν χρειάζεται καν να περιμένετε την επόμενη ημέρα για να ξεκινήσετε την αποτοξίνωση. Η yoga έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την πέψη σας, ενεργοποιεί τον οργανισμό σας μετά από το ¨κώμα» που έπεσε από το πολύ φαγητό.
  • Ξεκινήστε με ένα πράσινο χυμό: Συνήθως στα πλούσια γεύματα κυριαρχούν τα λίπη, το αλάτι, η ζάχαρη. Φτιάξτε έναν πράσινο χυμό για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας, ενώ, καλό είναι για ένα μικρό διάστημα να επιλέξετε φαγητά με χαμηλά λιπαρά.
  • Μην επαναλάβετε τη γιορτή: Ακριβώς επειδή έχετε μια κουζίνα γεμάτη από τα περισσεύματα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναλάβετε τα υπερπλήρης πιάτα.
  • Αλλάξτε το ψυγείο σας: Στα επόμενα ψώνια φροντίστε να προτιμήσετε τρόφιμα όπως τα σκούρα φυλλώδη λαχανικά , τα παντζάρια και τα δημητριακά ολικής αλέσεως για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί.
  • Φάτε μία σούπα: Κρατήστε τον εαυτό σας χορτασμένο και χωρίς φούσκωμα με μια καλή σούπα, που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...